Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännen avslöjar detaljer om Angelina Jolies nya hemliga kärlek

28 jun, 2018 
Angelina Jolies nya kärlek
Angelina Jolie har hittat sig en ny kärlek, men än är hon mycket hemlig med honom. Hennes vän däremot avslöjar det hon vet om deras relation.
Annons

Det har snart gått närmare två år sedan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54, meddelade att de skulle skilja sig efter tolv år tillsammans. Och uppbrottet blev allt annat än smärtfritt, framför allt för att Hollywoodstjärnorna inte kunnat komma överens om hur de skulle dela på vårdnaden om de sex barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

Vårdnadstvisten pågår fortfarande och enligt de senaste uppgifterna som kom i juni är det Brad Pitt som får vårdnaden, i alla fall under sommaren. Men trots den tillfälliga förlorade vårdnaden är allt inte pest för Angelina Jolie just nu.

Enligt uppgifter till den amerikanska sajten Radar Online har Angelina nu hittat kärleken igen. Hennes hemliga kärlek är en brittisk och mystisk miljonär, enligt en vän till henne.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Angie är varsam med sina kort för att inte göra för förhastade beslut, men hon är väldigt glad, säger en nära vän till stjärnan till sajten.

– Hon är väldigt noga med att hålla honom hemlig tills dess att skilsmässan lugnat ner sig. Hon spelar ovetandes när någon frågar något om hennes kärleksliv. Hon vill inte ha en media-cirkus runt sin kille, fortsätter källan.

Men nog är det en djupare relation än bara en flört, hon ska redan ha introducerat honom för barnen.

– Hon har presenterat honom för barnen vilket är ett tydligt tecken på att det är något seriöst mellan dem. Barnen är det hon värderar högst, och skulle aldrig presentera någon om det inte var seriöst.

Just nu har Angelina Jolie fullt upp med att filma uppföljaren till Maleficent. Men både hon och sin nya kärlek har sett till att hon fått fri tid på helgerna att tillbringa tillsammans.

– De har nu romantiska helger tillsammans i ute på landet i England, utom synhåll för nyfikna blickar.

FOTO: Ibl

Annons