LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Vännen avslöjar: Därför har Kris Jenner alltid solglasögon

25 nov, 2018 
AvLotta Gray
Kris Jenner har solglasögon
Kris Jenner må vara över 60 år men är lika osäker som en tonåring på sitt utseende. Nu bär hon solglasögon för att inte jämföras med sina vackra döttrar.
Annons

Kris Jenner, 62, har ett heltidsjobb med att spela in Keeping up with the Kardashians och vara mamma till sina sex barn i varierande åldrar. Lägg därmed till att hon alltid är bevakad av papparazzis överallt.

Hennes ständiga följeslagare är hennes svarta solglasögon som hon oftast bär vid alla fototillfällen och många har undrat varför, nu kommer svaret. Det är hennes sviktande självförtroende som spökar, enligt Heat Magazine.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kris känner sig osäker när hon är på olika tillställningar och hon kan inte slappna av, speciellt inte när hon står bredvid sina perfekta döttrar. Dessutom vet hon att det kommer att spekuleras i hennes skönhetsoperationer och hon har ingen kontroll över det så hon har bestämt sig för att dölja sig bakom solglasögon, berättar en anonym vän.

– Hon är 62 men känner fortfarande en press på sig att vara perfekt.

På senaste tiden har Kris också setts festa rejält och kanske det kan vara en av anledningarna att glasögonen åker på, enligt Life and style magazine.

Annons

Förmögen tack vare barnen

Kris har barnen Kim, 37, Kylie, 21, Khloé, 34, Kourtney, 39, Kendall, 23, och Rob, 31, och är den sanna matriarken i klanen Kardashian. Och att vara både mamma och manager till världens mest kända systrar ger ingen dålig peng. Men Kris vet hur man förhandlar.

När döttrarna drar in storkovan får hon alltid några procent av summorna och som ledande chefsroll i showen kan man plocka ut en egen summa från beloppet. Av de 1,3 miljarderna går nämligen 125 miljoner rakt in på Kris konto, enligt TMZ. De resterande multibeloppet delas systerligt till alla i familjen, och tro inte att Kris inte får en kaka av det också.

Annons