LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kris Jenner orsakar miljard-skilsmässa: ”Katastrof”

06 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Kris Jenner kan kosta programledaren Steve Harvey fyra miljarder kronor samt en skilsmässa. Allt för att hon själv ska få hjälp att bli en ännu större tv-stjärna.
Annons

Programledaren och komikern Steve Harvey, 61, riskerar en skilsmässa som kan kosta honom nästan fyra miljarder kronor. Den som ska vara orsaken till att hans fru Marjorie Harvey, 43, vill lämna honom är ingen mindre än Kris Jenner, 62, skriver sajten Radar online.

Förra året flyttade Steve och hans fru till Los Angeles och det ska vara då komikern flitigt började umgås med mamman känd från tv-serien Familjen Kardashian. De ska ha haft flera möten som pågått i timmar, ringt varandra konstant och sms:at med varandra i ett. Till slut fick Steves fru nog.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev ett stort gräl och Marjorie gick därifrån och hotade med skilsmässa, säger en källa.

Steve och Kris ska ha känt varandra i flera år, och hon har gästat hans program för att uppnå bättre tittarsiffror. Efter flytten till Los Angeles har deras möten skett allt oftare, vilken inte gillas av Marjorie.

– Det finns inte en chans att hon står ut med att Steve hänger med en manslukerska som Kris. Särskilt inte eftersom att han gång på gång visat att han inte är pålitlig, säger källan.

Annons

Steve har enligt sajten varit otrogen i sina tidigare förhållanden och det är Marjorie väl medveten om. Kris ska dock inte vara intresserad av en romans med Steve. Hon är redan tillsammans med pojkvännen Corey Gamble, 37. Hon vill istället utnyttja Steve för att få tips och hjälp i sin egen karriär som tv-stjärna.

– Kris har ju försökt att producera flera olika shower, men de har alla varit katastrof, säger källan.

Nu vill hon istället få professionell hjälp, och hon skyr inga medel för att nå sina mål. Att hon kan bli orsaken till en skilsmässa samt en förlust på fyra miljarder kronor stoppar inte Kris Jenner!

10 år med The Kardashians – känner ni igen dem? Se bilderna här:

Foto: IBL

Annons