Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Fansen chockade efter Kris Jenners pinsamma fotomiss: "Var är...?"

28 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Familjen Kardashian-stjärnan Kris Jenner förvirrar fansen med en Instagram-bild. Iklädd en svart och gul kostym ser det ut som om hon saknar en kroppsdel.
Annons

Kris Jenner, 62, är en aktiv person på sociala medier, precis som sina barn. Men nu har hon bjudit fansen på något de aldrig tidigare sett.

Familjen Kardashians överhuvud har lagt upp en bild på sig själv med en vän inför Monaco Grand Prix. Kris Jenner är iklädd en exklusiv kostym i gult och svart.

Men det som sticker ut med bilden är det faktum att det ser ut som om Kris Jenner endast har ett ben.

Hennes andra ben döljs troligen bakom det första, men fansen är likväl chockade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Var är ditt andra ben????“, utbrister en följare.

Vart tog ditt andra ben vägen?” frågar en annan.

Trots Kris Jenners roliga fotofail är det många av fansen som ser förbi det försvunna benet och över överöser Familjen Kardashian-stjärnan med komplimanger.

Hon är ännu vackrare än sina döttrar“, skriver en.

Så snygg“, skriver en annan.

Wow, Kim och Khloé ser ut precis som du“, skriver en tredje.

Annons

Kris Jenner blev nyligen mormor igen till dottern Khloés lilla bebis, True. Födseln blev mycket dramatisk då det bara två dagar tidigare framkommit att bebisens pappa, Tristan Thompsons, varit otrogen mot Khloé, något som fångats på film.

– Det var väldigt oväntat, men Khloé är fantastisk. Jag är så stolt över henne. Jag blir tårögd när jag pratar om det för hon är en så fin mamma, sa en märkbart rörd Kris Jenner efter förlossningen.

Vad gällde Tristan Thompsons otrohet slöt Kris Jenner helhjärtat upp bakom sin dotter.

– Vi gör vad vi alltid gör, och det är att göra något åt problemet men med kärlek. Vi alla hoppade på ett plan och flög till Cleveland. Det är så vi gör. Jag är där för att stötta mina barn oavsett vad som händer, sa Kris Jenner i början av maj.

FOTO: Stella, Instagram

Annons