Kris Jenners första ord – efter smutsiga otrohetsskandalen

Kris Jenner, Tristan Thompson och Khloé Kardashian.

Nu berättar Kris Jenner hur familjen Kardashian reagerade när de fick höra om Tristan Thompsons otrohet. ”Det var väldigt oväntat” säger hon i Ellen DeGeneres show.

Kris Jenner, 62,  är mamma och även agent till familjen Kardashian/Jenner. Nyligen gästade hon Ellen DeGeneres show och frågan om Tristan Thompsons otrohet mot den då höggravida Khloé Kardashian, 33, kom såklart på tal.

– Det var väldigt oväntat, men Khloé är fantastisk. Jag är så stolt över henne. Jag blir tårögd när jag pratar om det för hon är en så fin mamma, säger en märkbart rörd Kris Jenner.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Khloé Kardashians och Tristan Thompsons dotter True Thompson föddes bara två dagar efter att videor hade läckt ut där Tristan sågs tillsammans med andra tjejer. Otrohetsskandalen var ett faktum och en hel värld riktade sin ilska mot basketspelaren. Nu berättar Kris Jenner hur familjen Kardashian reagerade när de fick höra om otroheten.

– Vi gör vad vi alltid gör, och det är att göra något åt problemet men med kärlek. Vi alla hoppade på ett plan och flög till Cleveland. Det är så vi gör. Jag är där för att stötta mina barn oavsett vad som händer, säger hon.

Khloé Kardashian flyttade från sin hemstad Los Angeles till Cleveland för pojkvännens skull. Dock är familjens doktor bosatt i Los Angeles och han fick därför följa med på planet eftersom att Khloé skulle föda när som helst. Kris säger att de däremot trodde att födseln skulle ske först en vecka senare. De fick veta att hon var inlagd på förlossningen när de befann sig uppe i luften.

– Vi ringde från planet och då hade hon precis fått epiduralen, jag blev så stressad. Jag trodde inte att vi skulle hinna, säger Kris och fortsätter:

– Vi kom dit för att stötta henne och hon födde bara timmar efter att vi hade anlänt, det var galet.

Förra veckan var Kris Jenner återigen på besök i Cleveland. Hon säger att de båda två mår bra men att Khloé Kardashian har fått kämpa för att få amningen att fungera. Dottern fokuserar nu på att vara en bra mamma och på att ge lilla True Thompson så mycket kärlek hon bara kan.

– Hon tar en dag i taget och är den bästa mamman någonsin, säger Kris Jenner.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson blev den 12 april 2018 föräldrar till en dotter som nu fått namnet True.

Khloé Kardashian har tidigare pratat om sin stora längtan efter att bli mamma.

I december avslöjades graviditeten med denna bild på Khloé Kardashians Instagram.

Khloé Kardashian får ta emot kritik för att dottern Trues huvud är hängande i famnen

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om uppbrottet med SMAIL: “Var inte den enda” 

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians första ord efter Tristans otrohet: ”Livet är för kort”

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians oro efter otroheten: ”Rädd att Tristan har fler kvinnor”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!