Khloé Kardashians första ord efter Tristans otrohet: "Livet är för kort"

Khloé Kardashian pratar ut efter Tristan Thompsons otrohet.

Bara dagar innan Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian skulle bli mamma för första gången kom nyheten om att hennes pojkvän, Tristan Thompson, hade varit notoriskt otrogen mot henne. Och Khloé lade locket på – tills nu.

Den 12 april blev Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 33, mamma till dottern True Thompson, men mammalyckan överskuggades av en stor otrohetsskandal som kom upp till ytan bara dagar innan födseln. Trues pappa, tillika Khloé Kardashians pojkvän, basketstjärnan Tristan Thompson, hade roat sig med flera olika kvinnor, och bildbevis fanns i form av bilder och videor som nöjessajten TMZ var först med att publicera.

Sedan otrohetsskandalen läckte ut har Khloé Kardashian lagt locket på. Hon har bara uppdaterat om storasystern Kourtney Kardashians 39-årsdag och Trues födsel, utan att dela med sig av en bild på den nyfödda.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Men nu kommer hennes första ord efter otroheten!

I ett blogginlägg på sin sajt skriver realitystjärnan att hon prioriterar “lycka” nu, lycka för sig själv och sina kända syskon.

– Jag önskar genuint att mina syskon ska hitta evig lycka i allt de gör! Livet är för kort, och ibland sätter vi så många andra före oss, men en av våra egna prioriteringar borde vara vår egen lycka, skrev hon på bloggen i veckan.

Det är fortfarande oklart om Khloé Kardashian har lämnat Tristan Thompson. Enligt vissa amerikanska medier är så fallet, medan Us Weeklys källa säger att hon skulle ha dumpat honom – om inte han var Trues pappa.

– Om det inte fanns ett barn med i bilden skulle Khloé ha kickat ut Tristan på direkten. Hon är inte redo att ta ett beslut. När hon ser honom med dottern så komplicerar det saker, säger uppgiftslämnaren.

Än är hon inte redo att ta det beslutet.

– Hon kommer själv att ta beslutet om deras förhållande. Just nu finns det inget tidsschema. Om hon skulle lämna honom nu skulle Tristan inte kunna flyga till L.A. för att vara med True. Det är viktigt för Khloé att han tillbringar viktig tid med sin dotter.

Här är Tristan Thompsons älskarinnor:

Tristan Thompson och Khloé Kardashian har varit ett par sedan sommaren 2016.

Khloé Kardashian och sambon Tristan Thompson. 

Stephanie är en av Tristan Thompsons utpekade älskarinnor, som nu uppger att hon är gravid.

Lani Blair sågs gå in på ett hotell med Tristan Thompson.

Marie Misk är kvinnan som hånglade med Tristan Thompson på en nattklubb.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians oro efter otroheten: ”Rädd att Tristan har fler kvinnor”

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska efter Khloé Kardashians namnval till dottern: ”Tål det inte”

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN