Efter Kris Jenner: Caitlyn gifter sig med 47 år yngre flickvännen

Kärleken fortsätter spira för Caitlyn Jenner och hennes 21-åriga flickvän Sophia Hutchins. Paret som ännu inte bekräftat sin relation planerar nu att ta steget och gifta sig – redan i sommar.

Sedan separationen från exfrun Kris Jenner, 62, för fem år sedan, har realitystjärnan Caitlyn Jenner, 68, varit singel. Men sedan ett par månader tillbaka verkar hon äntligen ha hittat den rätta. Enligt sajten Radar Online planerar Caitlyn Jenner och den 21-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins att säga “ja” till varandra vid Caitlyns mansion i Malibu i sommar, inför några få nära vänner och familjemedlemmar.

– De ser varandra som själsfränder och säger sig inte kunna leva ett liv utan varandra just nu, säger en nära källa till nöjessajten.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Men några som inte kan räkna med en inbjudan till bröllopet är familjen Kardashian. Kontakten mellan Caitlyn Jenner och hennes döttrar har länge varit spänd och de tycks inte acceptera relationen mellan Caitlyn och sin nya kärlek.

– Det här är en dröm som går i uppfyllelse för Caitlyn efter av att Kardashian-familjen stötte bort henne. Till och med hennes egna döttrar har fått henne att känna sig isolerad och fick henne att bli lidande av en förkrossande depression. Sophia har förändrat allting, säger källan till Radar online.

Sophia Hutchins är, precis som Caitlyn, en transkvinna som genomgått en könskorrigering. Hon har tidigare berättat att just Caitlyn var en stor förebild för henne när hon kom ut som transperson.

– Caitlyn gjorde allt så mycket mer på riktigt, så mycket mer normaliserat. Jag förstod då att också kända och framgångsrika personer genomgår det här och att människor runt om också accepterar det, sa hon då.

I december gick en källa ut i tidningen Life & Style att döttrarna Kylie Jenner, 20, Kendall Jenner, 22, och styvdottern Kim Kardashian, 37, var upprörda över Caitlyns nya kärleksrelation.

– De har hört från vänner att Caitlyn dejtar Sophia och det upprör dem obegripligt mycket. Hon är i deras ålder. De känner en blandning av avundsjuka och misstro över det här, berättade källan.

Men oavsett döttrarnas åsikter har Caitlyn Jenner nu gått vidare. Hon och Sophia har dejtat i flera månader och senast förra veckan blev de fotograferade tillsammans och såg lyckligare ut än någonsin.

Giftermålet med Sophia Hutchins blir Caitlyn Jenners fjärde. Vi önskar stort lycka till!

Sophia la upp dne här bilden på sin Instagramstory, men raderade den sen. 

Caitlyn och Sophia på promenad tillsammans. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner åker bil.

Paret är på äventyr tillsammans!

Det skiljer 47 år mellan paret. 

HETAST PÅ HÄNT TV: PEG PARNEVIKS besked om FÖRLOVNING med pojkvännen FILIP

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Caitlyn Jenner från att träffa sitt eget barnbarn: ”Pratar inte med dem”

LÄS OCKSÅ: Caitlyn Jenners nya flickvän – 47 år yngre transkvinnan Sophia

Foto: IBL

SENASTE NYTT!