LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Caitlyn Jenners nya flickvän – 47 år yngre transkvinnan Sophia

05 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Caitlyn Jenner är kär. I hemlighet dejtar 68-åringen studenten Sophia Hutchins, som hon nyligen tog med på en romantisk semester.
Annons

Kärleken spirar för  Caitlyn Jenner, 68. Sedan separationen från exfrun Kris Jenner, 61, för fyra år sedan, har realitystjärnan varit singel. Men nu verkar Caitlyn äntligen ha hittat rätt. Enligt sajten Radar Online dejtar stjärnan den 21-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins.

Paret har ännu inte bekräftat sin relation officiellt, men genom att lägga ihop ledtrådar från deras Instagramkonto, går det att räkna ut att de troligen är ett par. Nyligen reste de på en romantisk semester till Cabo San Lucas i Mexiko och på deras konton har båda publicerat bilder från samma hotellrumsbalkong. På Caitlyns foto syns ett par ben och fötter som är misstänkt lika, just det, Sophias.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dessutom har Sophia flera gånger lagt upp selfies tillsammans med Caitlyns vovve Berta och foton från Caitlyns kök. Vid ett tillfälle publicerade Sophia också en bild på sig själv tillsammans med Caitlyn, med orden ”Vi är för söta tillsammans” intill. Men kort därefter raderade hon den.

Annons

Sophia är också en transkvinna som genomgått en könskorrigering. 2016 berättade hon att just Caitlyn har varit en stor förebild för henne när hon skulle komma ut som transperson.

– Caitlyn gjorde allt så mycket mer på riktigt, så mycket mer normaliserat. Jag förstod då att också kända och framgångsrika personer genomgår det här och att människor runt om också accepterar det, sa hon då.

Grattis till kärleken, önskar vi!

Se fler bilder på paret tillsammans i bildspelet nedan.

Foto: IBL, Instagram

Annons