Caitlyn Jenners nya flickvän – 47 år yngre transkvinnan Sophia

Caitlyn Jenner är kär. I hemlighet dejtar 68-åringen studenten Sophia Hutchins, som hon nyligen tog med på en romantisk semester.

Kärleken spirar för  Caitlyn Jenner, 68. Sedan separationen från exfrun Kris Jenner, 61, för fyra år sedan, har realitystjärnan varit singel. Men nu verkar Caitlyn äntligen ha hittat rätt. Enligt sajten Radar Online dejtar stjärnan den 21-åriga modellen och studenten Sophia Hutchins.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Paret har ännu inte bekräftat sin relation officiellt, men genom att lägga ihop ledtrådar från deras Instagramkonto, går det att räkna ut att de troligen är ett par. Nyligen reste de på en romantisk semester till Cabo San Lucas i Mexiko och på deras konton har båda publicerat bilder från samma hotellrumsbalkong. På Caitlyns foto syns ett par ben och fötter som är misstänkt lika, just det, Sophias.

Dessutom har Sophia flera gånger lagt upp selfies tillsammans med Caitlyns vovve Berta och foton från Caitlyns kök. Vid ett tillfälle publicerade Sophia också en bild på sig själv tillsammans med Caitlyn, med orden ”Vi är för söta tillsammans” intill. Men kort därefter raderade hon den.

Sophia är också en transkvinna som genomgått en könskorrigering. 2016 berättade hon att just Caitlyn har varit en stor förebild för henne när hon skulle komma ut som transperson.

– Caitlyn gjorde allt så mycket mer på riktigt, så mycket mer normaliserat. Jag förstod då att också kända och framgångsrika personer genomgår det här och att människor runt om också accepterar det, sa hon då.

Grattis till kärleken, önskar vi!

Se fler bilder på paret tillsammans i bildspelet nedan.

Sophia la upp dne här bilden på sin Instagramstory, men raderade den sen. 

Caitlyn och Sophia på promenad tillsammans. 

Sophia Hutchins och Caitlyn Jenner åker bil.

Paret är på äventyr tillsammans!

Det skiljer 47 år mellan paret. 

LÄS OCKSÅ: Kris ilska efter Caitlyns sex-avslöjande: ”Arg och besviken”

LÄS OCKSÅ: Caitlyns penis-avslöjande: ”Trött på den där jävla saken”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!