LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Caitlyns penis-avslöjande: "Trött på den där jävla saken"

11 apr, 2017 
Lina Linnros
Från Bruce till Caitlyn. Nu är sista operationen gjord, penisen är borta.
Annons

Caitlyn Jenner, 67, som under 2015 avslöjade att hon skulle gå från man till att bli kvinna har nu tagit det sista stora steget i sin könskorrigering och opererat bort sin penis.

I Caitlyns memoar “The Secrets of my life” som kommer ut i bokhandeln 25:e april berättar den före detta OS-medaljören att hon genomgick operationen i januari 2017. Hon är väldigt tydlig med att påpeka att detta är första och sista gången hon pratar om denna operationen och att enda anledningen till att hon tar upp det är för så många som stirrar och frågar om det:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag vill bara ha alla rätta delar. Jag är så himla trött på att gömma in den där jävla saken hela tiden”, skriver Caitlyn i sin bok som RadarOnline fått tag i.

Hon berättar mer om anledningarna som ledde upp till beslutet:

“Så varför funderade jag ens på att göra operationen? För mig är det bara en penis. Den har ingen speciell funktion för mig mer än att jag smidigt kan kissa i skogen. Operationen var lyckad och jag känner mig inte bara underbar men även befriad, skriver hon och fortsätter:

“Jag kommer känna entusiasm för livet som jag inte känt på 39 år, sen OS – så nästan två tredjedelar av mitt liv”

Caitlyn har ännu en gång ställt upp på en “berätta allt intervju” med journalisten Diane Sawyer, 71, där hon kommer prata om allt sedan hon påbörjade processen att bli kvinna för två år sedan. Intervju sänds några dagar innan Caitlyns boksläpp 21 april.

Foto: IBL

Annons