Efter Caitlyns könskorrigering – Khloé känner sig övergiven

Efter Caitlyns könskorrigering – Khloé känner sig övergiven

Sedan Bruce Jenner genomgick en könskorrigering och istället blev Caitlyn har hon och styvdottern Khloé Kardashian haft en ansträngd relation.

Sedan före detta OS-guld vinnaren Bruce Jenner genomgick en könskorrigering och istället blev Caitlyn Jenner, 67, har styvdottern Khloé Kardashian, 32, känt sig övergiven. Detta säger hon i en “sneak peak” på RadarOnline av senaste avsnittet av “Keeping up with the Kardashian”.

Caitlyn och Khloé har i avsnittet ett samtala där de försöker lösa det faktumet att de glidit isär varandra efter att Caitlyn blivit kvinna

– Under det senaste året har vi glidigt isär varandra. Dag efter dag, månad efter månad är det ingen som ringer för att fråga hur det är. Ingen av er har ringt. Jag kan inte annat än att tänka ‘ok, är det för att jag gjort en könskorrigering? Gillar dom mig inte längre?’ Jag vill veta vad jag gjort fel och vad jag gjort rätt och gå framåt i vår relation, säger Caitlyn tårögt.

Annons:
Revolutionerande knepet: Så får du håret att växa bättre

Khloé svara lugnt och sansat att Caitlyn inte gjort något fel bara för att hon inte gjort på det sättet som hon själv hade föredragit att hantera situationen.

– I vår familj händer allting så snabbt. Vi har aldrig tid att smälta saker och ting då vi alltid är påväg till nästa sak och för mig och där jag befann mig i mitt liv när du gjorde en könskorrigering kunde jag inte ta in en så stor förändring, säger Khloé och fortsätter:

– Det var väldigt svårt för mig att saker förändrades så snabbt och samtidigt kände jag att jag var tvungen att beskydda min mamma. Men tillslut kände jag att detta är inte min fajt, jag har min egen “skit” att ta hand om.

Caitlyn däremot svara med att de är en familj. Att de ska vara där för varandra.

– Under 23 år av mitt liv har jag varit med dig under med- och motgångar, sett dig växa upp, när du smitit ur huset och när jag hittat dig och allt sånt där.

Då erkänner Khloé att hon känner sig övergiven och att det varit jobbit för henne att inte få ha kvar Bruce i sitt liv.

– Att inte ha dig i mitt liv längre, är ett hårt slag. Ok, min andra pappa, den här mannen som jag växt upp med, som uppfostrat mig, togs ifrån mig, men ingen lät mig sörja det.

Senaste avsnittet av “Keeping up with the Kardashian” sänds i USA på söndagar.

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian: ”Jag är avundsjuk på min syster Kim”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN