LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kris ilska efter Caitlyns sex-avslöjande: "Arg och besviken"

23 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Caitlyn Jenner och Kris Jenner var gifta i 24 år. Nu berättar Caitlyn att hon aldrig njöt av sexet med sin fru, vilket har fått Kris att gå i taket. – Jag förstår ingenting, säger hon.
Annons

Det var i början av 2015 som den före detta OS-medaljören  Caitlyn Jenner, 67, då Bruce Jenner, kom ut som kvinna genom ett omslag för tidningen Vanity Fair. För ett par veckor sedan släppte hon också sin nya självbiografi, där hon berättar om sin könskorrigering.

Men i boken skriver Caitlyn också om sitt 24 år långa äktenskap med Kris Jenner, 61. Bland annat menar Caitlyn att hon aldrig njöt av att ha sex med sin fru.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vi blev kära väldigt snabbt och gifte oss efter sju månader. Sedan, jag kan inte lura någon, hade vi bra sex i början… Det var genomsyrat av kärlek. Men min inställning är samma som det var när jag gick i gymnasiet: Jag var aldrig riktigt bekväm med det“, skriver Caitlyn.

Dessutom skriver Caitlyn att Kris visste om hennes makes funderingar kring sin könsidentitet.

“Kris visste om det redan innan jag älskade med henne första gången“, skriver Caitlyn.

Nu slår Kris tillbaka mot sin ex-makes anklagelser. I familjens realityprogram “Keeping up with the Kardashians” säger hon att mycket av det Caitlyn skriver i boken är påhittat eller ena lögner. Det skriver Daily mail.

Annons

– Jag har läst boken och det enda trevliga hon hade att säga om mig, var att jag var social och trevlig på en fest en gång. Jag förstår ingenting av det hon skriver. Allt hon säger är påhittat. Varför måste allting i boken gå ut på att jag är en häxa och en skithög? säger Kris Jenner i programmet och fortsätter:

– Jag har aldrig varit så arg och besviken på någon i hela mitt liv.

Kris och Caitlyn Jenner var gifta i 24 år, mellan 1991 och 2015, när Caitlyn fortfarande var Bruce. Tillsammans har de döttrarna Kendall, 21, och Kylie Jenner, 19. Caitlyn blev också styvförälder till Kris barn Kourtney, 38, Kim, 36, Khloé, 32, och Rob, 30.

Foto: IBL

Annons