Uppgifter: Shakira och fotbollsstjärnan har gjort slut

Enligt källor till spanska sajten Cotilleo har världsstjärnan Shakira och Barcelonas fotbollshjälte Gerard Pique – efter sex år tillsammans – gjort slut.

De riktigt stora världsstjärnorparen fortsätter att ha det motigt. Förra veckan rapporterades det om att Ryan Gosling, 36, och Eva Mendes, 43, har gått skilda vägar – efter sex år ihop. Enligt uppgifter till spanska sajten Cotilleo är det nu dags för nästa stjärnpar, med ett sexårigt förflutet, att breaka.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Det handlar om artisten Shakira, 40, och Barcelonas frispråkiga mittback Gerard Pique, 30. Enligt Hollywood Life är det över tre månader sen som paret sågs offentligt tillsammans, och det ska ha varit av en anledning. Paret har nämligen gått skilda vägar nu, uppger en källa nära paret.

Enligt källan är det Shakira som dragit pluggen, och gjort slut. Hon ska ha flyttat ut från parets gemensamma hem i Barcelona. Det är oklart var Shakira uppehåller sig just nu, och parets två gemensamma barn – Milan, 4, och Sasha, 2, befinner sig. Enligt källan ska dock Pique fortfarande få träffa barnen.

Beslutet om uppbrottet kommer i kölvattnet av en tuff vecka för Barcelona- och Katalonien-ikonen Pique, som haft en strulig tid efter folkomröstningen om självständighet för Katalonien. Pique blev utbuad av spanska fans under en träning med spanska landslaget förra veckan. Detta efter ha twittrat i favör för Kataloniens självständighet.

Nyheterna om uppbrottet kommer överraskande, med tanke på att Shakira i april släppte en låt – ”Me Enamoré” – som handlar om hur förälskad hon är i sin man. I låten minns Shakira tillbaka på hur hon träffade pappan till hennes barn, och hur hon blev kär i honom. ”Med dig vill jag ha tio barn”, sjunger hon i låten. Men några tio barn verkar det alltså inte bli.

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Ryan Gosling dumpar gravida sambon

LÄS OCKSÅ: Efter otrohetsskandalen – nu skiljer sig Heidi Klum

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!