LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Uppgifter: Ryan Gosling dumpar gravida sambon

05 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Ryan Gosling är aktuell med hyllade Blade runner-uppföljaren ”Blade runner 2049” och uppges vänta sitt tredje barn med flickvännen, skådespelarskan Eva Mendes. Good times, kan man tro – men nu kommer det uppgifter om att paret har separerat.
Annons

Ryan Gosling, 36, är fortsatt en av Hollywoods allra hetaste skådisar. Han nominerades till en Oscar för sin insats i musikalfilmen ”La la land”, vann en Golden globe för samma roll, och spelar nu huvudrollen i bioaktuella blockbusterna ”Blade runner 2049”. Rykten gör gällande att Gosling och Eva Mendes väntar sitt tredje barn, men trots detta verkar det vara trubbel i det eventuella paradiset.

En källa säger till tidningen National Enquirer att paret separerat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ryan har inte synts till på veckor, och det vi hör är att han gjort slut, säger uppgiftslämnaren, som fortsätter:

– Ryan avgudar Eva och de har gjort allt de kan för att få förhållandet att fungera. Men i slutänden handlar det om att det är för många gräl. De har levt separata liv i månader.

Gosling och Mendes har varit ett par i sex år och har barnen Esmeralda Amada, 3, och Amada Lee, 1, tillsammans. Förhållandet ska dock ha varit skakigt i månader, mest beroende på Mendes svartsjuka och självvalda isolering.

Nyligen kom också rapporter om att skådespelerskan väntar parets tredje barn. De uppgifterna har ännu inte bekräftats.

– Det är en fruktansvärd tajming. Alla är övertygade om att hon är gravid. Men inte ens det verkar kunna rädda situationen i det här läget, säger uppgiftslämnaren.

Foto: IBL

Annons