Uppgifter: Scott Disick och Sofia Richie har gjort slut

För Scott Disick och Sofia Richie råder trubbel i paradiset. För bara veckor sedan talades det om förlovning, och redan nu snackas det om ett uppbrott.

Kort efter att Scott Disick, 34, och Kourtney Kardashian, 38, valde att gå skilda vägar hade han en svärm av tjejer runt sig. Och när han började hänga mer frekvent med Sofia Richie, 19, hade folk svårt att tro att hon var någon mer än en i mängden för honom. Men där hade omgivningen fel, för det verkar ha varit riktig kärlek mellan Sofia och Scott.

I augusti blev det officiellt att de dejtade. Och det må gå fort, för redan i november ryktades det om att det nyblivna paret förlovat sig. Men fortare går det, för nu är ryktet nämligen ett annat. Det påstås att Sofia och Scott har gjort slut.

– Scott var bara så trött på Sofias barnsliga beteende och han har uppenbart inte kommit över Kourtney, berättar en uppgiftslämnare för sajten Radar Online.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Paret som tidigare synts ihop ständigt, har nu inte setts tillsammans sedan den 18 november. Och inte ens Thanksgiving firade de ihop. Kanske var det Kourtney som satte sprätt på den här relationen, när hon gick ut med att hon kunde tänka sig ett fjärde barn med sitt ex.

Kommer Scott att krypa tillbaka till henne? Kommer barnen Mason, 7, Penelope, 5  och Reign, 2, att få ännu ett syskon? Det återstår att se. Men uppgiftslämnaren är övertygad om att Scott aldrig tänkte på Sofia på samma sätt som han såg på Kourtney.

– Scott har insett att han gick in i den här relationen av helt fel anledningar, fortsätter uppgiftslämnaren.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Sofia Richie med Scott Disick på romantisk lunch.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie på front row.

Sofia Richie and Scott Disick

Scott Disick och Sofia Richie i en bil tillsammans.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashians erkännande – vill ha ett fjärde barn med Scott Disick

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashains ilska mot Sofia Richie: ”Du är en hora!”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!