TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kourtney Kardashains ilska mot Sofia Richie: ”Du är en hora!”

15 okt, 2017 
AvErika Svensson
Scott Disick har definitivt gått vidare och visar gärna upp sin kärlek till unga Sofia Richie. Men nu går exet Kourtney Kardashian till verbal attack mot Sofia Richie.
Annons

Realityparet Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 34, gick skilda vägar 2015, efter nio år tillsammans. Efter flera försök till försoning har ex-paret, som har tre barn tillsammans, nu gått vidare på varsitt håll. Kourtney har hittat kärleken i 14 år yngre modellen Younes Bendjima, medan Scott inte hittat någon fast punkt, och varit med den ena unga tjejen efter den andra.

I somras syntes Scott ofta med en ny tjej vid sin sida och nu har han fastnat för unga kändisdottern Sofia Richie, 19. Men Kourtney är allt annat än förtjust i Scotts vilda leverne – och går nu till hårt angrepp mot Scotts dejter.

– Jag har hört att Scott har legat med fem olika horor den senaste veckan! Det är inte rättvist, säger Kourtney till sin chockade mamma Kris Jenner i ett avsnitt av ”Keeping up with the Kardashians”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Uttalandet om att Scotts ligg skulle vara ”horor” har inte undgått Sofia, som nu rasar mot sin ärkerival.

Annons

– Sofia blev jättesårad över Kourtneys kommentar och tog det väldigt personligt. Hon tycker att Kourt bara är en svartsjuk och bitter gammal hagga som borde hålla tyst, säger en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Hon tycker också att Kourtney är en hycklare som anklagar Scott för att vara alkoholist när hon själv skryter med hur full hon blev på sin födelsedag att hon till och med somnade i sin egen spya.

Oavsett vad Kardashian-systern tycker om exets nya kärleksrelation så ser det ut som att hon bör vänja sig vid tanken på dem tillsammans. Det verkar nämligen vara starka känslor i luften. 

– Scott håller på att bli kär i Sofia och hon faller för honom också.  Sofia vill bara att Kourtney ska lämna dem ifred, säger källan.

Foto:

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Khloé Kardashian efter gravidnyheten

Annons