Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppgifter: Hon är nya stjärnan i Familjen Kardashian

Sofia Richie ska enligt uppgifter vara med i Familjen Kardashian tillsammans med pojkvännen Scott Disick.

Kim Kardashian får se upp, det är en ny stjärna på ingång i realityserien Familjen Kardashian. Enligt uppgifter till amerikansk press ska Scott Disicks nya flickvän Sofia Richie vara med i serien!

I 14 säsonger har Kim Kardashian, 37, varit drottningen i familjens egen realityserie Familjen Kardashian, men nu verkar det som att hon får konkurrens på tronen. Och det är inte av någon av hennes kända systrar, nej istället kommer kändisdottern och modellen Sofia Richie, 19, göra entré i serien!

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Sofia Richie är dotter till sångaren Lionel Richie, 68, och halvsyster till adopterade Nicole Richie, 36. Men framförallt är hon 34-åriga Scott Disicks nya unga flickvän. Scott var i nio år tillsammans med Kim Kardashians storasyster Kourtney Kardashian, 39, och de har tre barn ihop, Mason, 8, Penelope, 5, och Reign, 3.

Detta bäddar såklart för intriger!

Fler amerikanska medier meddelar nu att Sofia Richie skrivit på kontrakt för nya säsongen av Familjen Kardashian.

– Sofia kommer definitivt synas under nästa säsong av Familjen Kardashian och har redan skrivit under en väldigt lukrativt avtal. Hon kommer att sätta hela sin modellkarriär på hyllan och hon är helt okej med ett eftersom hennes största prioritet just nu är Scott, säger en källa till sajten Radar Online.

Scott Disick och Sofia Richie har varit ett par i ett år, och när de först syntes gosa med varandra på en lyxyacht förra året skapade det stora rubriker. Anledningen var den stora åldersskillnaden på 15 år och de facto att Sofia då bara var 18.

Men det verkar som att det är seriöst mellan paret!

– De pratar mer och mer om att gifta sig och Sofia säger att hon verkligen vill skaffa familj med Scott så snart som möjligt. Sofias och Scotts kärlek för varandra är verkligen äkta. De bor tillsammans nu och njuter av livet de skapat, fortsätter uppgiftslämnaren till Radar Online.

Enligt uppgifter till sajten ska hjärnan bakom hela idén om att Sofia Richie ska vara med i Familjen Kardashian vara familjens “momager”, Kris Jenner, 62.

– Kris vill inget annat än att de två ska gifta sig och få barn eftersom hon vet att Familjen Kardashian-fansen skulle gå bananas över det. Scott och Sofia är heta just nu och Kris vill få ut så mycket som möjligt av det, säger källan och fortsätter:

– Idén om att Sofia skulle börja få ut någonting av familjens program får Kourt att känna sig helt förrådd, men Kris argumenterar för att hon hittills aldrig gjort ett dåligt affärsbeslut och att Kourtney måste lita på henne.

Det känns onekligen som att det kommer att bli en spännande femtonde säsong…

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Sofia Richie med Scott Disick på romantisk lunch.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie på front row.

Sofia Richie and Scott Disick

Scott Disick och Sofia Richie i en bil tillsammans.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: ”De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian visar upp mammakroppen – efter träningskritiken

LÄS OCKSÅ: Travis Scotts orimliga krav på Kylie Jenner – efter dotterns födsel

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!