Unga tv-mamman ska gifta sig – vägrar bjuda sin mamma

Jenelle Evans ska gifta sig. Men hon vägrar bjuda vännerna från "Teen Mom"-succén. Inte ens hennes egen mamma har fått en inbjudan.

Den struliga “Teen Mon”-profilen Jenelle Evans, 25, ska gifta sig med kärleken David Eason. Men nu avslöjar hon att vissa personer i hennes närhet oväntat nog inte är bjudna.

Trots att hon enligt Radar Online bara bjuder sina närmaste vänner och familj saknas betydande namn på gästlistan. Ingen av hennes vänner från MTV-serien Teen Mom 2 är bjudna.

– Jag vill bara ha de personer jag står närmast där. Jag är inte när vän med någon av dem, säger Evans till E!.

Föga förvånande finns inte heller hennes egen mamma, Barbara Evans, med på gästlistan. Jenelle och Barbara gjorde sig kända i serien för sin destruktiva mor-och-dotter-relation och de fajtas fortfarande om vårdnaden för Jenelles äldsta son Jace, 7.

– Relationen jag har med min mamma är densamma som jag alltid haft, tyvärr. Vi har inte bestämt om hon ska bli inbjuden eller ej. Vår relation blir värre för var dag som går, men det har jag redan sagt till henne, säger Jenelle.

Orsaken till den krackelerade relationen är en pågående vårdnadstvist om Jennes äldsta son Jace, När han föddes tog Barbara över vårdnaden på grund av Jenelles återkommande missbruk och problem med lagen. Men trots att dottern både vuxit upp och visar upp gott uppförande vägrar Barbara släppa Jace.

Nu för tiden har Jenelle även barnen Kaiser och Ensley, samt bonusdottern Maryssa.

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mamman gravid efter uppbrottet: ”Inte idealiskt”

LÄS OCKSÅ: Det här är Farrah Abrahams nya plastiksdröm

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!