TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Det här är Farrah Abrahams nya plastiksdröm

14 sep, 2016 
Lina Linnros
"Teen mom" - stjärnan Farrah Abraham planerar att göra ett rumplyft.
Annons

Realitystjärnan Farrah Abraham, 25, som slog igenom i amerikanska showen “16 & pregnant” och i “Teen mom” planerar nu att göra ett rumplyft.

farrah
På bilden från 2010 hade Farrah inte påbörjat sin plastikresa. Sex år senare efter otaliga operationer har Farrahs utseende förändrats avsevärt.

Det är inte första gången hon lägger sig under kniven då Farrah tidigare har opererat brösten, hakan, lagt in kindimplantat samt förstorat läpparna. Förra året fick Farrah en allergisk reaktion på sin bedövningssalva men det verkar inte vara något som skrämmer henne att gå vidare.

FARRAHLA-LA
Farrah fick en ordentlig allergisk reaktion av bedövningsmedlet när hon skulle förstora läpparna.

I en konsultation med läkare som kommer visas i programmet “The Doctors” frågar hon “Jag undrar vad vi kan göra för att få min rumpa dit jag vill?” Det återstår att se om en ett rumplyft blir av eller om Farrah struntar i det. Farrah har fått mycket kritik då hon som ensam förälder uppfostrar dottern Sophia att bli väldigt utseendefixerad. Senast tillät hon dottern Sophia, 7, poserar med smink i bikini.

EXCLUSIVE: Farrah Abraham's daughter Sophia has a blasting 7th birthday party!
Farrah med dottern Sophia.

Foto: IBL, Stella, Twitter

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons