Unga tv-mamman gravid efter uppbrottet: "Inte idealiskt"

Teen Mom-stjärnan Kailyn Lowry har nyligen skiljt sig från maken Javi. Men nu bekräftar hon att hon är gravid igen. "Jag vet att det här inte är en idealisk situation ", skriver hon på sin blogg.

Det har länge tisslats och tasslats om “Teen Mom 2”-Kailyn Lowrys tillstånd. Ryktena har envist hävdat att 24-åringen väntar sitt tredje barn, och nu har hon släppt nyheten på sin blogg, något sajten Radar Online var först att skriva om.

“Jag är gravid“, skrev hon på torsdagskvällen.

Kailyn har sedan tidigare sonen Isaac, 6, tillsammans med sin ungdomskärlek Jo Riviera. Hon har dessutom sonen Lincoln, 3, med exmaken Javi Marroquin.

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot tv-frun efter fyraårige sonens ärliga svar

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

“Jag vet att det här inte är en idealisk situation men jag vet att allt kommer bli bra. Och som jag skrev i min bok, med lite kamp och hjärta kan jag och kommer jag att klara allt. Att få ett barn till är något jag är väldigt glad över och jag kan knappt bärga mig. Mina pojkar är så exalterade, de som älskar mig ser fram emot det , och jag hoppas att alla kan vara glada för min skull under tiden”, skriver Kailyn Lowry på sin blogg.

Realitystjärnan har inte bekräftat vem som är pappa till den nya bebisen.

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN