LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

TV3-profilen plötsligt död – blev bara 53 år

18 nov, 2017 
Malin Ljung
"Project Runway"-profilen Wendy Pepper, 53, har avlidit.
Annons

Tv3-profilen Anne Eustis Pepper, mer känd som Wendy Pepper från “Projekt Runway” har dött. Enligt Huffington Post dock 53-åringen i söndags omgiven av sin familj.

Wendy Pepper var med i den allra första säsongen av det populära programmet som spelades in i New York och leds av Heidi Klum.

”Den första av många fantastiska karaktärer som deltagit i Project Runway. Hon var en stor anledning till den första säsongens framgång”, twittrade programmets producent Andy Cohen efter beskedet.

Enligt Huffington Post ska en representant för Lifetime, som sänder programmet, ha bekräftat dödsfallet.

– Vi är ledsna över att höra att ytterliga en medlem i vår Project Runway-familj har gått bort det här året. Wendy var en av orginaldesignerna som visade sin kreationer på catwalken och banade väg för nya designers. Vi sänder alla våra tankar till hennes familj och vänner i denna svåra tid.

För bara en månad sen nåddes världen av beskedet att en annan Project Runway-deltagare avlidit, nämligen Mychael Knight från säsong tre.

Wendy Pepper lämnar en dotter efter sig. Någon dödsorsak har ännu inte offentliggjorts.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: TV3, Ibl

 

Annons