Artikeln innehåller reklamlänkar

Tom Cruises pinsamma klädmiss på röda mattan

Tom Cruise klädmiss i Tokyo

Hoppsan, när Tom Cruise klev ur bilen för att vinka till fansen i Tokyo kunde ingen undgå hans pinsamma klädmiss.

Skådespelaren Tom Cruise, 56, reser just nu runt världen för att marknadsföra sin nya film Mission Impossible: Fallout. Under onsdagen var det Tokyos tur att få besök av stjärnan då filmen hade premiär där.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men den stora snackisen från kvällen blev tyvärr inte filmens recensioner, istället stod huvudpersonen för en smärre miss på röda mattan. När Tom Cruise anlände till festen och klev ur bilen för att vinka till fansen var det svårt att missa vad han hade gjort precis innan – för han hade glömt att knäppa gylfen.

Ingen som var där kunde missa att stjärnan hade på sig vita kalsonger… dock måste någon ha uppmärksammat Tom Cruise att han missat att dra upp gylfen på byxorna, för när han kom inomhus var problemet åtgärdat.

Inspelningen av Mission Impossible: Fallout har inte varit helt smärtfri för Tom Cruise. Bland annat bröt han fotleden vid ett misslyckat stunt och han är fortfarande inte helt återhämtad.

– Jag bröt mig fotled och det fanns en oro om vi kunde spela in filmen. Även om den fortfarande är bruten så fick jag jättebra rehab, har han sagt i en tidigare intervju.

Se bilderna alla snackar om här.

LÄS OCKSÅ: 25 år yngre stjärnan pekas ut som Tom Cruise nya kärlek

LÄS OCKSÅ: Nicole Kidmans avslöjande: Därför fick jag och Tom Cruise inga biologiska barn

FOTO: Ibl, Stella

SENASTE NYTT!