TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Cruises pinsamma klädmiss på röda mattan

22 jul, 2018 
Malin Ljung
Tom Cruise klädmiss i Tokyo
Hoppsan, när Tom Cruise klev ur bilen för att vinka till fansen i Tokyo kunde ingen undgå hans pinsamma klädmiss.
Annons

Skådespelaren Tom Cruise, 56, reser just nu runt världen för att marknadsföra sin nya film Mission Impossible: Fallout. Under onsdagen var det Tokyos tur att få besök av stjärnan då filmen hade premiär där.

Men den stora snackisen från kvällen blev tyvärr inte filmens recensioner, istället stod huvudpersonen för en smärre miss på röda mattan. När Tom Cruise anlände till festen och klev ur bilen för att vinka till fansen var det svårt att missa vad han hade gjort precis innan – för han hade glömt att knäppa gylfen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ingen som var där kunde missa att stjärnan hade på sig vita kalsonger… dock måste någon ha uppmärksammat Tom Cruise att han missat att dra upp gylfen på byxorna, för när han kom inomhus var problemet åtgärdat.

Inspelningen av Mission Impossible: Fallout har inte varit helt smärtfri för Tom Cruise. Bland annat bröt han fotleden vid ett misslyckat stunt och han är fortfarande inte helt återhämtad.

– Jag bröt mig fotled och det fanns en oro om vi kunde spela in filmen. Även om den fortfarande är bruten så fick jag jättebra rehab, har han sagt i en tidigare intervju.

FOTO: Ibl, Stella

Annons