TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Cruises nya svek mot dottern Suri, 11 – har inte träffats på fyra år

21 mar, 2018 
AvLotta Gray
Det här med varannan veckas liv är inget för Tom Cruise. Nu verkar det ha gått obegripliga fyra år sedan han träffade dottern Suri. Trots att han haft chansen flera gånger.
Annons

Den framgångsrike skådisen Tom Cruise, 55, må skörda enorma framgångar på vita duken – men som pappa lär han kamma noll. Nu pekar det allt mer på att han faktiskt inte träffat sin dotter Suri, 11 på över fyra år. Det är sajten Hollywood Gossis uppgiftslämnare som bekräftat uppgiften:

– Suri har slutat sakna honom.

Och så sent som förra året, när den hårdkokte actionstjärnan var i dotterns hemstad Los Angeles för att filma under flera veckor kunde han mött upp henne. Men inte ens då tog han sig tid att se henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tom kunde lätt ha åkt och träffat Suri. Det tar bara 30 minuter om det inte är någon trafik och det hade bara adderat några timmar till hans späckade schema, säger en uppgiftslämnare till sajten Life and Style.

Och anledningen till den långvariga separationen verkar vara Toms relation till Scientologkyrkan som han verkar hålla högre än dotterns välmående. Enligt sajten ska kyrkan ha kommit med ett påbud att Tom inte får ha kontakt med Suris mamma Katie Holmes, 39.

Hon har de senaste åren undvikit helt att prata om Tom då hon inte vill att Suri ska sakna honom.

Kort sagt. En sorglig historia.

FOTO: IBL

Annons