Tom Cruise vägrar träffa sin dotter: "Hon är förkrossad"

Tom Cruise vägrar träffa sin dotter: "Hon är förkrossad"

Tom Cruise och Katie Holmes är skilda sedan ett par år tillbaka och Katie tar ensam hand om deras gemensamma dotter Suri. Tidigare hade de kontakt. Men nu vägrar han träffa sin dotter överhuvudtaget.

Det var över 1001 dagar sedan som skådespelaren Tom Cruise, 54, träffade sin yngsta dotter Suri, 10, som han har tillsammans med skådisen Katie Holmes, 37. På grund av sin djupa tro inom Scientologikyrkan har Tom inte träffat sin dotter på så länge, och i maj missade han till och med dotterns födelsedag.

– Suri var helt förkrossad, säger en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Allt hon ville var att tillbringa tid med sin pappa men Tom skickade inte ens en present.

Tom Cruise och Suri Cruise

Tom Cruise älskade sin dotter Suri förr. Nu vägrar han träffa henne.

LÄS OCKSÅ: Tom Cruise väljer sekten framför sin dotter Suri

Trots att mamma Katie anordnade ett jättekalas på restaurangen Daves & Busters i New York var Suri nedstämd. Tidigare hade Tom och Suri åtminstone telefonkontakt och pratade via Skype, enligt uppgifter till tidningen In Touch.

– De brukade Skypa och skicka meddelanden. Men det upphörde drastiskt. Han använder sina filmåtaganden som en ursäkt. Men sanningen är att Suri inte köper den förklaringen längre, enligt källan.

Suri Cruise

Suri blev förkrossad när Tom inte kom på hennes födelsedag.

Istället är det Katie som tar hand om sin dotter ensam. I en ny intervju med Entertainment tonight säger Holmes att bandet med dottern är starkt, och att dottern får henne att prova nya saker.

– Hon får ett särskilt tack för allt, för varje jobb jag gör, för hon gör varje dag jättebra och fantastisk, säger Katie Holmes i intervjun.

Katie Holmes och Suri Cruise

Katie Holmes tar hand om sin dotter Suri ensam.

LÄS OCKSÅ: Tom Cruise laddar inför världens undergång – byggt lyxbunker under tennisbanan

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN