TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tom Cruise laddar inför världens undergång - byggt lyxbunker under tennisbanan

12 jan, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Tom Cruise är lika känd för sin hyllade Hollywood karriär som för sitt samröre med sekten Scientologerna. Nu är lyxbunkerns position avslöjad.
Annons

Sedan Tom Cruise ,52, introducerades för scientolog-rörelsen som 23-åring har han klättrat rejält i hierarkin. Enligt honom själv är han nummer tre efter grundaren och ledaren. Enligt amerikansk press ska stjärnans ställning därför  givit honom en rad förmåner. Bland annat ska han ha fått sin lyxvilla renoverad av ett dussin extremt underbetalda arbetare från scientologerna som anses vara världens farligaste sekt och orsaken till skilsmässan mellan Tom och Katie Holmes, 36, 2012.

Tom Cruise attends Glorious Goodwood Races
Tom Cruise har varit en tillgiven anhängare till Scientologerna sen han var 23 år. Foto: All Over Press.

Det var i april 2007 som tom köpte sin nuvarande lyxvilla för 280 miljoner kronor, men nu har det framkommit uppgifter om vad Tom egentligen renoverat och varför.

Det var i april 2007 som tom köpte sin nuvarande lyxvilla för 280 miljoner kronor, men nu har det framkommit uppgifter om vad Tom egentligen renoverat och varför.

Annons

Dokument från Beverly Hills stadsbyggnadskontor visar att Cruise byggt något som liknar en underjordisk bunker under lyxvillans tennisbana på närmare en storlek av 200 kvadratmeter. Skyddsrummet som i dagsläget använd som en avkopplingsplats av hans anställda rymmer två sovrum, ett fullt utrustat gym, källare och en tvättstuga. Den underjordiska platsen uppfyller alla krav för överlevnad vid en eventuell Armageddon.

Tom Cruise and Katie Holmes new house
Tom köpte lyxvillan 2007 för 280 miljoner kronor. Foto: All Over Press.

Scientologerna rapporteras tro på att den onde galaktiske härskaren Xenu och är övertygade att den avsatte regenten kommer att återvända till jorden och att de därför behöver en säker plats att överleva på.

Mer kändisnytt:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons