Tom Cruise laddar inför världens undergång - byggt lyxbunker under tennisbanan

Tom Cruise är lika känd för sin hyllade Hollywood karriär som för sitt samröre med sekten Scientologerna. Nu är lyxbunkerns position avslöjad.

Sedan Tom Cruise ,52, introducerades för scientolog-rörelsen som 23-åring har han klättrat rejält i hierarkin. Enligt honom själv är han nummer tre efter grundaren och ledaren. Enligt amerikansk press ska stjärnans ställning därför  givit honom en rad förmåner. Bland annat ska han ha fått sin lyxvilla renoverad av ett dussin extremt underbetalda arbetare från scientologerna som anses vara världens farligaste sekt och orsaken till skilsmässan mellan Tom och Katie Holmes, 36, 2012.

Tom Cruise attends Glorious Goodwood Races

Tom Cruise har varit en tillgiven anhängare till Scientologerna sen han var 23 år. Foto: All Over Press.

Det var i april 2007 som tom köpte sin nuvarande lyxvilla för 280 miljoner kronor, men nu har det framkommit uppgifter om vad Tom egentligen renoverat och varför.

Det var i april 2007 som tom köpte sin nuvarande lyxvilla för 280 miljoner kronor, men nu har det framkommit uppgifter om vad Tom egentligen renoverat och varför.

Dokument från Beverly Hills stadsbyggnadskontor visar att Cruise byggt något som liknar en underjordisk bunker under lyxvillans tennisbana på närmare en storlek av 200 kvadratmeter. Skyddsrummet som i dagsläget använd som en avkopplingsplats av hans anställda rymmer två sovrum, ett fullt utrustat gym, källare och en tvättstuga. Den underjordiska platsen uppfyller alla krav för överlevnad vid en eventuell Armageddon.

Tom Cruise and Katie Holmes new house

Tom köpte lyxvillan 2007 för 280 miljoner kronor. Foto: All Over Press.

Scientologerna rapporteras tro på att den onde galaktiske härskaren Xenu och är övertygade att den avsatte regenten kommer att återvända till jorden och att de därför behöver en säker plats att överleva på.

Mer kändisnytt:

Schwarzenegger vägrar att dumpa Miley Cyrus – inte ens för 254 miljoner

Taylor Swift chockar fansen världen över – tog pengar ur egen ficka

Blake Lively har blivit mamma – och dottern ska heta…

SENASTE NYTT!