LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Taylor Swift chockar fansen världen över – tog pengar ur egen ficka

08 jan, 2015 
AvPearl Åkesson
Australien, Japan och USA är bara några av de länder där det bor stora Taylor Swift-fans. Under julhelgen ville popstjärnan överraska några av dem lite extra, och det blev både tårar och glädjetjut runt om i världen.
Annons

Taylor Swift, 25, är känd inte bara för sin otroligt trallvänliga pop utan också för sitt stora hjärta. De som följer stjärnan vet att hennes största kärlekar i livet är hennes vänner och katterna Meredith Grey och Olivia Benson. Men några som betyder extra mycket för popstjärnan är de som sett till att följa och stötta henne i vått och torrt – nämligen hennes fans.

I samband med julhelgen 2014 tänkte popstjärnan till ordentligt och ville ge tillbaka till några av dem som stöttat henne under karriärens gång. Hon tog pengar ur egen ficka och köpte upp ett helt lager av julklappar och skrev personliga hälsningar till var och en av de utvalda runt om i världen – varav en person fick besök av stjärnan själv. Spana in klippet – oavsett om du gillar Taylor eller ej så lovar vi att du kommer dra på smilbanden lite extra.

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons