TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Cruises ilska mot efter kärleksavslöjandet: "Chockad"

11 sep, 2017 
Malin Ljung
Katie Holmes har efter fem år som singel hittat kärleken. Samtidigt uppges Tom Cruise vara rasande.
Annons

Fem år efter skilsmässan från Tom Cruise, 55, har Katie Holmes, 38, äntligen visat upp sig vid en ny mans sida. Förra veckan fotograferades hon tillsammans med skådespelaren Jamie Foxx, 49, som i flera år pekats ut som hennes nya pojkvän.

Trots att det tisslats och tasslats om dem i hela fyra år så är det ingen slump att hon först nu visar sig vid hans sida. Tom Cruise ska nämligen ha skrivit ett miljonavtal med Katie efter skilsmässan – att hon inte fick dejta offentligt de första fem åren efter deras uppbrott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att den tidsfristen nu är över så uppges exmaken vara rasande efter att ha fått nys om Holmes nya kärlek. Enligt en källa som Hollywood Life varit i kontakt med så känner han sig förrådd över att hon dejtar en av deras kollegor.

– Tom är chockad och upprörd över att Katie dejtar en kollega han en gång i tiden var nära vän med. Han känner sig sviken av dem.

FOTO: Ibl

 

Annons