LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Mamman förgrep sig på stjärnan: ”Tortyrkammare”

09 sep, 2017 
AvJoakim Almén
”Nothing compares 2 u”-stjärnan har kämpat mot svår depression i flera år. Nu berättar hon om en bakomliggande orsak – hennes mamma. – Min mamma var en person som fann glädje i att skada dig, säger hon.
Annons

Den irländska singer-songwritern Sinéad O’Connor, 50, har tuffa år bakom sig. Nu tar hon hjälp av den amerikanska psykologen och tv-profilen Dr. Phil, 67.

Programmet sänds först den 12 september, men i ett förhandsklipp som publicerats på amerikanska sajter visas delar av intervjun i programmet redan nu. I klippet berättar Sinéad O’Connor att hennes mamma, som dog redan då Sinéad var 19 år, utnyttjade henne fysiskt – och sexuellt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon drev en tortyrkammare. Hon var en person som fann glädje i att skada dig, säger hon och fortsätter:

– Det jag älskar med min mamma är att hon är död.

De senaste åren har artisten vårdats på sjukhus upprepade gånger för svåra depressioner. Hon hoppas att mötet med Dr. Phil ska leda till en förbättring.

– Jag är så tacksam och väldigt glad, väldigt spänd på att få riktig hjälp. Det faktum att det finns ett sådant stigma kring psykisk ohälsa gör att sjukdomen inte pratas om, säger hon i klippet.

Nyligen publicerade hon en hjärtskärande video på sin Facebook, där hon med tårar i ögonen och hulkande röst berättar att hon är självmordsbenägen.

Vi hoppas verkligen att mötet med Dr. Phil hjälper sångerskan till ett bättre liv på sikt!

Se förhandsklippet från Dr. Phil här!

Foto: Youtube

Annons