TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

"Tarzan"-stjärnan väntar barn: "Det är så spännande"

19 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bara månader efter att hon gifte sig i smyg så väntar Margot Robbie nu sitt första barn med maken Tom Ackerley. Enligt källor så var hon gravid redan på bröllopet.
Annons

Ända sedan hon gjorde succé i en av huvudrollerna i filmen ”The wolf of Wall Street” har Margot Robbie, 26, levererat i den ena storfilmen efter den andra. Senast såg vi henne spela mot Alexander Skarsgård, 40, i ”Tarzan”.

Men nu verkar det som att Margot har ett annat stort projekt på gång – en bebis. Det är bara några månader sedan som hon droppade bomben om att hon gift sig med Tom Ackerley, 26, på sin Instagram. Enligt uppgifter så var hon gravid redan vid bröllopet.

– Det är så spännande, trots att det inte syns på henne så är det så många som har snappat upp nyheten. Med tanke på hur långt gången vi tror att hon är så var hon definitivt gravid på bröllopet. Vi väntar på att hon ska avslöja det vilken dag som helst, säger en källa till tidningen NW.

Det kommer inte som någon stor överraskning att Margot skulle vara gravid, hon har inte direkt hymlat med att hon vill skaffa barn.

Annons

– Jag vill ha massor med barn. Jag växte upp i en familj med fyra barn, så det känns som ett bra antal, berättade Margot i en tidigare intervju.

Nyligen var Margot och maken på en romantisk resa tillsammans, någonting som fansen spekulerar i att vara en så kallad ”Babymoon” där föräldrarna passar på att umgås innan bebisen kommer.

– En bebis är definitivt nästa punkt på Margot och Toms lista, säger källan.

Något annat som gjort att spekulationerna ökat är filmen ”Tonya” som hon håller på att spela in där hon bär 9 kg stoppning under kläderna. Någonting som är till hennes fördel när hon vill dölja en putande babykula.

– Margot pratar alltid om hur söta Toms syskonbarn är och att hon inte tycker om att lämna tillbaka dem när de suttit barnvakt. Hon är mer än redo för en egen bebis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: Ibl

Annons