Första bilden på Alicia Vikander som Lara Croft

Vår svenska superstjärna i Hollywood Alicia Vikander visar upp sin superkropp under inspelningen av kommande ”Tomb Raider”-filmen.

Det har länge talats om vår svenska superstjärna i Hollywood, Alicia Vikander, 28. Det var i april förra året som det stod det klart att Alicia landat sin nästa stora Hollywood-roll som Lara Croft i kommande ”Tomb Raider”-filmen med premiär mars 2018.

Alicia Vikander.

De tidigare filmerna bygger på ett populärt datorspel med samma namn och Angelina Jolie, 41, är den som spelat rollen som ”Lara Croft”.

– Jag måste äta fem gånger per dag för att bygga muskler för rollen som Lara Croft i ”Tomb Raider”. Jag tränar varje morgon, fem dagar i veckan. Jag har samma tränare som Alexander Skarsgård hade inför ”Tarzan”, men hans fysik är ju lite… ja, annorlunda än min, har hon sagt i en intervju med DN.

Nu har filmbolaget Warner Bros Pictures lagt ut denna bild på Alicia från filmen på sitt egna Instagram-konto.

För vår svenska stjärna, är Lara Croft en förebild.

– Jag blev väldigt exalterad när jag fick frågan. Jag tror att människor kan relatera till henne av flera anledningar. För mig är Lara Croft en förebild för unga kvinnor. Hon försöker hitta sin plats i världen. Samtidigt är hon tuff, smart men också sårbar, säger Alicia Vikander till Vanity Fair.

LÄS OCKSÅ: Här vinner 8-åriga Alicia Vikander ”Småstjärnorna”

Foto: Stella

Senaste nytt