TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Stjärnan oigenkännlig på nya bilderna: "Herregud"

29 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Men är det inte...? Ja, en av världens mest kända fotbollsspelare är minst sagt förändrad på de nytagna bilderna.
Annons

Kan du känna igen David Beckham, 41, på den här bilden? Fotbollsspelaren, som brukar räknas som en av världens hetaste män och flera gånger utsetts till världens sexigaste, är nästintill oigenkännlig på nytagna bilder. På ett foto som stjärnan själv laddat upp på Instagram har hans kända ansikte gått igenom en minst sagt drastisk förändring.

“Jobbig dag på kontoret”, skriver David Beckham till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På bilden har David Beckham fått gula, ruttnande tänder och ärr över ansiktet. Dessutom har han fått akne, rödblommig hy och ett stort gap i hårfästet. I kommentarsfältet på Instagram häpnar nu fansen och menar att de inte längre känner igen sin idol.

”Vad i helvete Är det du?”, skriver ett fan.

“Herregud. Stackars Victoria fick säkert en hjärtattack”, skriver ett annat, och syftar på Davids fru,  Victoria Beckham, 42.

Men fansen kan vara lugna. Beckham har bara blivit utklädd för rollen som Blackleg i den nya “Kung Arthur”-filmen, där han bland annat kommer att spela mot “Sons of anarchy”-stjärnan Charlie Hunnam, 36, och svenska Mikael Persbrandt, 53. Filmen är regisserad av Guy Ritchie, 48, och har biopremiär i maj.

David Beckham som vi är vana vid att se honom. Foto: IBL

Foto: IBL, Instagram

Annons