TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Spice girls i sorg efter tragiska dödsfallet – sörjer sin kollega

22 jun, 2022 
Popgruppen Spice girls är i sorg efter tragiska dödsfallet.
Det är en kollega till gruppen som avlidit.
Vi skickar kärlek och styrka
Annons
Harry Styles mardröm – fans faller från läktarenBrand logo
Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

Spice girls är en brittisk popgrupp som bildades år 1994. Gruppen bestod då av fem medlemmar – Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell och Victoria Beckham.

Under sina första år hade de ett enormt genomslag, främst med låten Wannabe som toppade flera av världens listor.

Sedan dess har gruppen haft både avhopp och splittrats helt under perioder för att sedan återförenas och åka ut på turné tillsammans. Idag består gruppen av alla originalmedlemmar förutom Victoria Beckham.

Spice Girls i sorg efter det tragiska dödsfallet av kollegan

Nu nås vi av nyheten att Spice girls-medlemmarna sörjer bortgången av en kollega som var med under turnén 2019. Detta är något de själva publicerar på deras officiella twitter-konto.

Annons

Vi är väldigt ledsna över att höra om bortgången av Dani Hampson, som var en del av Spiceworld 2019-familjen. Vi skickar kärlek och styrka till Tom, Bowie och Danis familj och vänner” skriver de i twitter-inlägget.

Tragiska dödsfallet – dagen då hon skulle gift sig

Dani Hampson som blev 34 år var en dansare under Spice girls turné år 2019. Dessutom dansade hon i musikvideon till Harry Styles låt Treat People With Kindness, som blev hennes sista jobb innan hon blev mamma.

Hon var förlovad med Tom Mann, 28, och på sin Instagram publicerar han ett känslosamt inlägg om att han förlorat sin käraste på dagen paret skulle ha gift sig.

Den dagen som skulle ha blivit den lyckligaste dagen i våra liv slutade med oåterkallelig hjärtesorg. Jag gråter ett helt hav. Vi kom aldrig till altaret, fick aldrig säga våra löften till varandra eller dansa vår första dans. Men jag vet att du visste att du var hela min värld och det bästa som någonsin hänt mig, Danielle”, skrev Tom bland annat på sin Instagram.

Nu har flera kända namn kommenterat hans inlägg, bland annat Spice girls-medlemmen Emma Bunton och sångerskan Ellie Goulding.

FOTO: MARIO ANZUONI/TT

Annons