Artikeln innehåller reklamlänkar

Mel B akut till sjukhus – dagar innan Spice girls comeback

En vecka innan Spice Girls återföreningsturné förlorade Melanie ”Mel B” Brown synen på sitt ena öga.

En vecka innan återföreningsturnéns start förlorade Spice Girls-medlemmen Melanie ”Mel B” Brown plötsligt synen på sitt ena öga och fick akut föras till sjukhus. ”Mel var riktigt dålig”, säger en källa.

Bara dagar innan Spice Girls turné-start fick bandmedlemmen Melanie ”Mel B” Brown, 43, föras akut till sjukhus. Stjärnan förlorade plötsligt synen på sitt högra öga. Enligt källor till The Sun kom Mel B till det kända ögonsjukhuset Moorfields Eye Hospital med en ögonlapp över ögat. Hon ska även ha sagt ”jag kan inte se någonting, jag är helt blind”.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Mel var riktigt dålig. De andra tjejerna och deras manager var väldigt oroliga, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– Mel var uppstressad och skrek att hon inte kunde se något.

Händelsen inträffade fredagen den 17 maj, bara en vecka innan Spice Girls påbörjar sin stora återföreningsturné. Enligt The Sun ska den förlorade synen bero på en tidigare ögonoperation som gått fel.

Så fort Mel B kunde se igen lämnade hon sjukhuset för att fortsätta öva inför den stundande turnén med resten av Spice Girls. Detta trots att läkaren beordrade henne att stanna kvar.

I skrivande stund finns inga uppgifter om huruvida Mel B mår efter den dramatiska händelsen eller om turnén kommer att genomföras som planerat. Enligt The Sun kommer Mel B däremot att behöva medicinering och ytterligare behandling, som sannolikt kommer innebära flertalet återbesök på sjukhus.

Victoria Beckham nobbar återföreningen

Under turnén, som startar på fredag, återförenas alla Spice Girls-medlemmarna – förutom Victoria Beckham, 45, som tidigt meddelade att hon inte ville vara en del av återföreningen. I november gav hon klara besked om att hon inte skulle följa med på turnén.

”I dag är en speciell dag för tjejerna som avslöjar de första turnédatumen sedan vi uppträdde tillsammans 2012! Jag kommer inte sammansluta med mina tjejer på scenen, men att ha varit en del av Spice Girls har varit en oerhört viktig del i mitt liv och jag önskar dem all kärlek och glädje när de ger sig ut på turné nästa år”, skrev Victoria på Instagram och fortsatte:

”Jag vet att de kommer bjuda på en fantastisk show och att de fantastiska fansen, gamla som nya, kommer få en fantastisk upplevelse”.

Turnéstarten blir i Irlands huvudstad Dublin, och följs sedan upp med konserter i Cardiff, Manchester, Sunderland, Edinburgh, Bristol och Wembley Stadium i London.

Av: Angelica Jaako Billenman, Agnethe Alm

FOTO: TT/Rights Managed, ITV/REX/Ken McKay

SENASTE NYTT!