Artikeln innehåller reklamlänkar

Spice Girls i direktsänt tv-bråk om Victoria Beckham

Spive girls i bråk

Spice Girls i direktsänt tv-bråk fast återföreningen knappt börjat. Mel C hamnade i en konflikt om Victoria Beckham med Emma Bunton och Geri Horner då bandet besökte The Jonathan Ross Show.

I onsdags var det återförenade bandet Spice Girls gäster i The Jonathan Ross Show. Självfallet var en av sakerna programledaren tog upp med dem Victoria Beckhams, 44, beslut om att inte följa med på återföreningsturnén. Detta skapade också en hel del oenighet mellan Geri Horner (f.d. Halliwell), 46, Emma Bunton, 42, Mel C, 44, och Mel B, 43.

Mel C börjar med att säga:

– Det som faktiskt är rätt kul är att jag träffade Victoria nyligen och vi har alla fortfarande kontakt. Hon är än idag en stor del av Spice Girls. Hon stöder oss och vi stöder henne. Hon tog dock upp det här med att hon faktiskt aldrig ens blev tillfrågad. Vi bara antog att hon inte ville vara med.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Detta får Emma att helt sparka bakut. Hon hävdar nämligen att Victoria visst var tillfrågad om hon ville vara med på återföreningen. Smått irriterad avbryter hon Mel och säger:

– Det handlar bara om att hon inte ville… Hon var upptagen med sitt mode och hon har gått vidare.

Geri backar upp Emma:

– Jag pratade med henne för två dagar sedan, innan hon gjorde sitt offentliga uttalande, och hon har sagt i flera år att hon inte vill turnera något mera. Så det visste vi redan.

Enligt rykten som gått har Victoria aldrig gillat att turnera och när Jonathan Ross frågar om så är fallet bekräftar Geri det:

– Nej. Hon gillar inte det, och man vill inte få någon att göra något hon inte vill. Vi förstod för många år sedan att hon inte gillade att turnera.

Efter detta var dock alla fyra tjejerna noga med att poängtera att Victoria har dem gett sitt godkännande till deras återförening, liksom att dörren alltid står öppen om hon plötsligen skulle ändra sig och bestämma sig för att hon vill vara med igen.

I en radiointervju i torsdags var de fyra kvarvarande tjejerna i Spice Girls inne på samma spår.

– Det känns tufft för oss eftersom hon är en stor del av bandet. Men vi stöder de beslut hon tar och hon stöder våra beslut, sa Emma Bunton.

– Vi hoppas att hon sluter upp med oss på Wembley den 14 juni, flikade Mel B lite lagom klämkäckt sedan in.

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckhams ord om Spice Girls – efter återföreningen

LÄS OCKSÅ: Spice Girls återförenas – spelar tillsammans i september 2018

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!