Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Spice Girls återförenas – spelar tillsammans i september 2018

16 maj, 2018 
Malin Ljung
Mel B bekräftar att Spice Girls kommer att återförenas i september 2018. "Vi alla fem ser fram emot att gå upp på scenen", säger hon.
Annons

Miljontals fans har längtat, hoppats och hållit tummarna i elva år. Det var då de fem medlemmarna i Spice Girls lade sina scen-alteregon på hyllan och slutade turnera. Men nu har Melanie “Mel B” Brown bekräftat att kvintetten kommer att stå på scen igen.

– Det är klappat och klart. Vi alla fem ser fram emot att gå upp på scen igen, säger hon i en intervju med Hello Magazine.

Spice Girls återförening kommer att ske i september 2018, men det är oklart om det rör sig om en enskild konsert eller en hel turné.

Spice Girls konsert 2018

Senast bandet återförenades var 2007, då deklarerade Spice Girls att de skulle göra elva konserter utspridda över hela världen. Biljetterna sålde då slut på 35 sekunder, vilket gör att man gissningsvis kommer få vara snabb och ha lite tur för att köpa biljetter till Spice Girls 2018… det är dock inte sagt när biljetter släpps inför återföreningen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Däremot kan man få en skymt av livesänd girl power i tv-rutan redan på lördag då prins Harry och Meghan Markle gifter sig. Samtliga medlemmar i Spice Girls är inbjudna till bröllopet och Mel B har tidigare råkat försäga sig i en intervju om att det kan vara så att de ska uppträda på det kungliga bröllopet.

Spice Girls bildades 1994 och består av Melanie “Scary Spice” Brown, Melanie “Sporty Spice” Chisholm, Geri “Ginger Spice” HalliwellEmma “Baby Spice” Bunton och Victoria “Posh Spice” Beckham. Deras första hit var låten Wannabe som släpptes i augusti 1996 och bandet har sedan starten släppt tre studioalbum.

2016 gjorde Mel B, Geri Halliwell och Emma Bunton en comeback som trio. Alla fem har inte stått på samma scen sedan OS i London 2012.

FOTO: Ibl, Stella, Instagram

Annons