TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ilskan mot Victoria Beckham efter bilden på 6-åriga dottern: "Verkligen sorgligt"

13 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Victoria Beckhams Instagrambild på dottern uppe på hästryggen upprör djurälskare världen över. Det är detaljen i bilden som gör att de nu rasar. ”Det stackars djuret måste ha lidit”, skriver en av följarna.
Annons

Victoria Beckham, 43, är flitig på sin Instagram. Hon publicerar ofta bilder på sin familj bestående av maken David Beckham, 42, sönerna Brooklyn Beckham, 19, Romeo Beckham, 15, Cruz Beckham, 13, samt dottern Harper Beckham, 6. Nyligen tog hon med sig Harper på ridlektioner. Självklart postade hon en bild på dottern sittandes på hästryggen.

Men en detalj i bilden har nu orsakat ramaskri. På hästens bakdel syns en prinsesskrona och detta har upprört följarna som nu rasar i kommentarsfältet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Har du verkligen märkt din häst med en krona?!? Den smärtan för vad?

Har hästen blivit märkt med varmt järn? (de skulle kunna ha gjort det – rika människor).”

Det är en bra bild men kronan är bara grym. Det är inte som en hårklippning, de använder riktigt varmt järn för att göra denna tatuering på hästen. Det är verkligen sorgligt!

Dåligt. Det stackars djuret måste ha lidit.

Kommentarerna om djurplågeriet fortsätter att strömma in. Men många tar även Victoria i försvar och menar att det inte alls har varit plågsamt för hästen.

Annons

Dessa kommentarer är hysteriskt roliga. Googla bara hästklippning design. Ska ni ge dessa massa kommentarer om djurplågeri också? Det är bara en hårklippning

Men herregud, det är en pälsklippning, inte en märkning.

Victoria har ännu inte svarat på påhoppen och det återstår att se om följarna får en förklaring till hur kronan har kommit dit. På hennes Instastory fortsätter hon dock att lägga upp filmer på Harper på hästryggen.

Victoria slog igenom med dunder och brak på 90-talet när hon var en av medlemmarna i popgruppen Spice girls. 1999 gifte hon sig med fotbollsstjärnan David Beckham och paret har hållit ihop sedan dess, trots otrohetsskandaler och bråk.

Foto: Stella pictures, Instagram, IBL

Annons