Beckhams kärlekssvek mot flickvännen – här kysser han mystisk brunett

Brooklyn Beckham har minst sagt lämnat flickvännen Chloë Mortez Grace bakom sig och har nu setts kyssa Playboy-modellen Lexi Wood.

De senaste åren har kändissonen Brooklyn Beckham, 19, haft ett av-och-på-förhållande med skådespelaren Chloë Grace Mortez, 21, och så sent som i februari sågs de hand i hand på stan tillsammans när de skulle fira hans födelsedag. Och i samma veva publicerade hon en bild på honom där hon skrev:

“Sluta aldrig le, jag älskar dig, grattis på födelsedagen Brooklyn Beckham”.

Stjärnorna har inte kommenterat huruvida de är ett par eller inte. Men nu kan man säga att Brooklyn valt att kommentera det på sitt eget vis när han kysste Playboy-modellen Lexi Wood. Enligt News var det under lördagen som sonen till superparet David Beckham, 42, och Victoria Beckham, 43, sågs hänga på ett känt tatueringsställe i Hollywood. Men nya tatueringar var inte det enda som stod på Brooklyns agenda den dagen för i samma vända fångades han på bild där han passionerat kysser supermodellen. Av bilderna att döma är det kärlek som spirar mellan paret och kändissonen såg ut att trivas ordentligt i hennes sällskap.

Det var 2014 som Brooklyn och Chloë föll pladask för varandra, då höll de ihop i ett år, sedan återupptog de sin relation efter ett par år – men det höll inte hela vägen den gången heller. Därför jublade fansen i höstas när paret sågs festa tillsammans och källor till The Sun sa att de tänkte ge sitt förhållande ännu en chans. Men någon bekräftelse på att de åter var ett par kom aldrig, de fortsätter dock att följa varandra flitigt på sociala medier och verkar hålla en god relation. Men i och med Brooklyns nya flamma verkar uppbrottet med Chloë vara ett faktum och han har minst sagt gått vidare.

Brooklyn Beckham har gått vidare från skådespelaren Chloë Mortez Grace

Chloë och Brooklyn sågs tillsammans i mars senast. 

Och då såg de minst sagt kära ut. 

I samma veva publicerade Chloë en bild på Brooklyn där hon skrev att hon älskar honom. 

Men nu har Brooklyn minst sagt gått vidare efter att ha setts kyssa Playboy-modellen Lexi Wood. 

Det var när stjärnan tatuerade sig som den nya kärleken avslöjades. 

Hetast på Hänt-TV: JONNA OCH JOHANNAS chock: Så mycket ligger deltagarna i EX ON THE BEACH

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Victoria Beckham efter detaljen i välgörenhetsbilden: ”Förvirrat”

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter videon på Beckham och 6-åriga dottern: ”Wow”

Foto: Stella pictures

Senaste nytt