TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Följarna häpnar efter videon på Beckham och 6-åriga dottern: "Wow"

21 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
David Beckham och Harper hade ingen aning att de filmades när de rockade loss i badrummet. Nu gör det smygfilmade klippet succé och fansen häpnar över duons talang.
Annons

De må vara superkändisar, men också helt vanliga föräldrar. I tisdags delade Victoria Beckham, 43, en smygfilmad video på maken David Beckham, 42, och dottern Harper, 6. De två stod i badrummet, tillsynes helt ovetandes om att den forna Spice Girls-stjärnan filmade dem, samtidigt som de sjöng loss till “Tomorrow” från musikalen “Annie”.

Victoria stod utanför badrummet och publicerade efteråt klippet på sin Instagram-story med texten “sjung med pappa” och några skrattemojis. Klippet har sedan dess blivit en viral succé och fans har nu delat det gulliga ögonblicket på andra Instagram-sidor. Samtidigt häpnar de över hur otroligt gulligt klippet är, och hyllar David.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Wow vilken vacker röst”, skriver en person.

“Det låter riktigt bra”, skriver en annan.

Åhh vad sött, vilken gullig pappa”, skriver en tredje.

Även Hänt tycker att klippet är så gulligt att det måste delas, kika in det nedan!

FOTO: Ibl

Annons