Beckhams äktenskapskris – David flyttar från familjen: "Rasande"

David Beckham flyttar till Miami för att fokusera på sitt nyinköpta fotbollslag. Ett besked som får hustrun Victoria att se rött!

David Beckham, 42, må ha lagt sina egna fotbollsskor på hyllan – men kan uppenbarligen inte släppa sporten. I går kom beskedet att David Beckham startar ett nytt MLS-lag i Miami. En märkbart rörd, och tårögd, Beckham annonserade för det samlade pressuppbådet att hans Miami kommer att debutera i den amerikanska proffsligan inom ett par år.

Enligt uppgifter ska han ha investerat drygt 25 miljoner kronor för det hela och ska nu flytta till andra sidan Atlanten för att vara på plats för sitt lag.

En person som inte är nöjd med investeringen är hustrun Victoria Beckham, 43. Enligt uppgifter till The Sun ska hon nu vara mer än besviken på David Beckham som hon varit gift med sedan 1999.

– Hon är förstörd och rasande, säger en källa till tidningen och fortsätter:

– Att han tvingas spendera så mycket tid borta från familjen kommer att sätta press på dem.

Tillsammans har de barnen Brooklyn, 18, Romeo, 15, Cruz, 12, och Harper, 6. De tre yngsta går fortfarande i skola i London, vilket gör att familjen inte kommer kunna följa med till Miami.

– De kommer att besöka honom så ofta de kan, säger vännen.

Det här är inte första gången som makarna Beckham splittras på grund av Davids fotbollskarriär. När han spelade för Real Madrid mellan 2003-2007 stannade Victoria och barnen kvar hemma i London, och enligt en nära vän ska äktenskapet då ha varit mycket nära en skilsmässa för Beckhams.

– Det var deras värsta tid i äktenskapet. Hon känner det som att han nu tagit ännu ett själviskt beslut och sätter karriären före familjen.

Victoria Beckham har på senare år ägnat sig åt att designa.

David Beckham möter kritik för en bild med dottern Harper.

Under 90-talet tillhörde Victoria en av medlemmarna i tjejgruppen ”Spice Girls”.

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska mot Victoria Beckham efter nya bilden: ”Äcklad”

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar över Beckhams nya familjebilder: ”Världens vackraste”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!