LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Fansen häpnar över Beckhams nya familjebilder: "Världens vackraste"

10 jan, 2018 
AvOla Brising
David Beckham la ut en bild av sig själv och sönerna på Instagram. Sedan dess haglar hyllningarna över den kända familjen.
Annons

Det var när David Beckham, 42, var i Miami för att fira in det nya året med familjen som han la ut en bild av sig själv med det tre sönerna Brooklyn, 18, Romeo, 15, och Cruz, 12, på Instagram.

”Solnedgång med mina vackra pojkar”, skrev före detta fotbollsstjärnan och det tog inte lång tid innan gillningarna och hyllningskommentarerna rasade iväg.

Bilden har efter en dryg vecka gillats nästan 3 miljoner gånger och många skriver för att gratulera honom till att hans söner är lika snygga som han själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Stiliga killar, alla fyra” hyllar en person.

”Man kan se vad dina söner fått sitt utseende ifrån”, skriver en annan.

Annons

”Vilket bra DNA”, tycker en tredje.

Ytterligare en följare tar i från tårna och skriver:

”Världens vackraste familj någonsin”.

I den stilen fortsätter det med nästan 12 0000 kommentarer.

Även designmamman Victoria Beckham, 43, och dottern Harper, 6, var med på den mysiga semestern, men de har inte kommit med alls i Davids flöde. Det är bara han och killarna som syns där och den son många fans tycker han är mest lik av alla är faktiskt minstingen Cruz.

Till en bild av fadern med sin son skriver till exempel ett fan:

Annons

”Jag tycker Cruz ser mer ut som dig än dina andra barn. Underbar bild”.

Men en som tycker det är viktigt att även dottern får vara på bild med sin kände far är så klart mamma Beckham. Så i jämlikhetens namn la hon själv ut en bild av David och Harper på sin egen Instagram samtidigt som hon passade på att hylla David och skriva att han är världens bästa pappa:

Foto: Instagram, Ibl

 

Annons