Fansens ilska mot Victoria Beckham efter nya bilden: "Äcklad"

Victoria Beckhams nya svar om skilsmässan

Den forna Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham fortsätter att designa för glatta livet. Den här gången har Beckham däremot hamnat i ett riktigt blåsväder när det kommer till hennes senaste glasögon-kollektion. Anledningen? En alldeles för smal modell.

Det är inte första gången som Victoria Beckham, 43, blivit anklagad för att använda sig av för smala modeller i sina kampanjer eller på catwalken. Nu är det dags igen. När stjärnan nyligen publicerade en bild på sitt Twitterkonto där hon stolt visade upp en sneak peak på sin senaste glasögonkollektion, var det många som reagerade. Enligt den amerikanska sajten Hollywoodlife gav sig fansen snabbt på Victoria och anklagade henne för att använda en alltför smal modell för att visa upp glasögonen.

”Ledsen att behöva säga det Victoria, men du borde veta bättre än att anställa modeller som ser så smala och ohälsosamma ut!”, skrev en användare.

En annan påtalade också sin frustration över det hela:

”Jag måste säga att jag är riktigt äcklad över den modell du använt dig av. Den här trenden av extremt smala modeller måste verkligen upphöra snart!”.

 

Än så länge har stjärnan själv inte gett något svar på tal, men gjorde ett uttalande om sin roll som designer redan 2011.

– Modeller är smala. Men jag tar verkligen min roll som designer på största allvar och jag vill inte använda mig av för smala modeller, sa hon då.

Om några åtgärder gällande kampanjen kommer att vidtas återstår att se.

Victoria Beckham har på senare år ägnat sig åt att designa.

David Beckham möter kritik för en bild med dottern Harper.

Under 90-talet tillhörde Victoria en av medlemmarna i tjejgruppen ”Spice Girls”.

LÄS MER: Victoria Beckham har förlorat 44 miljoner – tvingas be David om pengar

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar över Beckhams nya familjebilder: ”Världens vackraste”

FOTO: Ibl

Senaste nytt