LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chocken: Spice Girls återförenas – på brittiska prinsbröllopet

28 feb, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Prins Harry och Meghan Markle är redo att spice up their lives. På deras bröllop den 19 maj kommer nämligen 90-talsgruppen Spice Girls att uppträda!
Annons

Sist Spice Girls återförenades som komplett grupp var under Sommar OS 2012 i London. Nu är det dags igen. Under hösten stod det klart att bandet skulle återuppstå någon gång under 2018, men när och hur återföreningen skulle se ut var inte klart. Nu avslöjar bandmedlemmen Melanie “Mel B” Brown, 42, att det sker under bröllopet mellan brittiska prins Harry, 33, och hans Meghan Markle, 36, den 19 maj.

I en intervju igår i den amerikanska talkshowen ”The Real” avslöjar hon att samtliga fem bandmedlemmar är bjudna på bröllopet och när följdfrågan kommer om de till och med ska uppträda, avslöjar Mel B:s beteende att så är fallet. Hon kastar sina talkort i luften och ler vilket får publiken att jubla.

– Jag kommer att gå härifrån. Jag kommer att få sparken, skrattar Mel B.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt uppgifter till media har det tidigare varit Victoria Beckham, 43, som satt käppar i hjulen för en återförening, medan, Mel B, Emma Bunton, 42, Melanie Chisholm, 44, och Geri Halliwell, 45, velat uppträda med sina stora 90-talshits.

FOTO: IBL

Annons