Chocken: Spice Girls återförenas – på brittiska prinsbröllopet

Prins Harry och Meghan Markle är redo att spice up their lives. På deras bröllop den 19 maj kommer nämligen 90-talsgruppen Spice Girls att uppträda!

Sist Spice Girls återförenades som komplett grupp var under Sommar OS 2012 i London. Nu är det dags igen. Under hösten stod det klart att bandet skulle återuppstå någon gång under 2018, men när och hur återföreningen skulle se ut var inte klart. Nu avslöjar bandmedlemmen Melanie “Mel B” Brown, 42, att det sker under bröllopet mellan brittiska prins Harry, 33, och hans Meghan Markle, 36, den 19 maj.

I en intervju igår i den amerikanska talkshowen ”The Real” avslöjar hon att samtliga fem bandmedlemmar är bjudna på bröllopet och när följdfrågan kommer om de till och med ska uppträda, avslöjar Mel B:s beteende att så är fallet. Hon kastar sina talkort i luften och ler vilket får publiken att jubla.

– Jag kommer att gå härifrån. Jag kommer att få sparken, skrattar Mel B.

Enligt uppgifter till media har det tidigare varit Victoria Beckham, 43, som satt käppar i hjulen för en återförening, medan, Mel B, Emma Bunton, 42, Melanie Chisholm, 44, och Geri Halliwell, 45, velat uppträda med sina stora 90-talshits.

LÄS OCKSÅ: Efter sexskandalen – så hämnas Spice Girls-stjärnan på exmaken

Sedan 2017 har det ryktats om att 90-talsgruppen Spice Girls återförenas någon gång under 2018.

Först sades det att de skulle uppträda under prins Harrys och Meghan Markles bröllop den 19 maj 2018.

"Scary spice", eller Melanie "Mel B" Brown, som hon egentligen heter, var den som avslöjade att en återförening var på gång.

Men nu verkar det som att det inte blir något, Victoria Beckham har nämligen backat ur.

Sist Spice Girls återförenades som helhet var under OS i London 2012.

LÄS OCKSÅ: Fansens ilska mot Victoria Beckham efter nya bilden: ”Äcklad”

 FOTO: IBL

Senaste nytt