Skrällen: Hon är Scott Disicks nya tjej – efter Kourtney

Kourtney Kardashians ex Scott Disick har gått vidare – med 19-åriga artisten Belle Thorne. På nytagna bilder syns de båda stjärnorna gömma sig tillsammans i baksätet på en bil.

Scott Disick, 33, slösar ingen tid på att sitta ensam och gråta efter uppbrottet från Kourtney Kardashian, 38. Den senaste tiden har han nämligen kopplats ihop med otaliga kvinnor, kända som okända, och den senaste i raden av hans erövringar verkar vara artisten Bella Thorne, 19.

Enligt uppgifter till tidningen People var stjärnorna nyligen på en romantisk dejt tillsammans. Bella och Scott ska först ha ätit middag ihop på hippa restaurangen Catch i Los Angeles och sedan gått vidare till nattklubben Peppermint Club.

– Det var en riktig dejt. De dansade tillsammans hela kvällen och såg ut att ha det mysigt. Scott var en riktig gentleman, säger ett ögonvittne till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Kris Jenners avslöjande om Kourtney och Scott

Enligt uppgiftslämnaren har Scott och Bella länge rört sig i samma kretsar och har träffats förut. Men hittills verkar dejtandet mellan dem bara vara en liten fling.

– Det var bara en rolig utekväll. Det kommer inte att bli ett långt, riktigt förhållande mellan dem, säger källan.

Scott Disick i baksätet…

… Och bredvid honom gömmer sig Bella Thorne.

Varken Scott eller Bella har velat berätta om sin dejt, och har inte heller lagt ut några bilder i sociala medier från den mysiga kvällen, men trots det finns det bevis för att dejten faktiskt ägt rum.

På paparazzi-bilder från kvällen syns Scott Disick och en kvinna sitta i baksätet på en bil. Kvinnan, i långt blont hår, vit tröja och vit päls, gömmer sig för kameran och håller för sitt ansikte så mycket att det inte går att identifiera henne.

Men på Bella Thornes öppna Snapchat har hon själv lagt ut bilder på sin outfit från samma kväll, där hon också råkar ha, just det, långt blont hår, vit tröja och vit päls…

LÄS OCKSÅ: Vännernas oro för Scott Disick efter Kourtneys kärlekssvek

Foto: Stella, IBL

Senaste nytt