TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skilsmässan är nära för Nicole Kidman och Keith Urban

07 jan, 2017 
Linnéa Geijer
För 35 000 kronor dygnet ska Nicole Kidman och Keith Urban klara krisen. Går i terapi.
Annons

Oscarsvinnande aktrisen Nicole Kidman, 49, och countrysångaren Keith Urban, 49, är kända för att kärleksfullt posera på röda mattan. Men nu är det tio år långa äktenskapet nära bristningsgränsen. Det australiensiska stjärnparet har nyligen tillbringat en helg på ett center som specialiserar sig på att rehabilitera par i hopp om att laga sitt havererande äktenskap. På centret har paret varit omgivna av specialister, psykologer och äktenskapsrådgivare. Inget pris tycks för högt i Nicoles försök att rädda äktenskapet, hon har nämligen betalat uppåt 35 000 kronor per dygn för vistelsen.

Och med tanke på att hennes första äktenskap, med Tom Cruise, 54, slutade i skilsmässa efter 10 år som par är väl detta föga förvånande.

Annons

– Jag bad honom på mina bara knän att inte lämna mig. Jag älskade honom så mycket, berättade Nicole i en intervju med Vanity Fair när chocken hade lagt sig.

Men det var först då hon vann en Oscar 2003 som hon insåg hur hårt hon tagit uppbrottet och hur viktigt det var för henne att ha någon att dela livet med.

– Det blev en vändpunkt för mig, inte vad gäller karriären utan privat. För medan vinsten var en fantastisk bekräftelse blev den en symbol för ensamheten jag kände över att inte ha någon att dela stunden med, har hon berättat för Daily Mail.

Nu är aktrisen förtvivlad över att äktenskapet med Keith ser ut att gå ett liknande öde till mötes som det med Tom och gör allt för att hålla ihop familjen.

8 Aug 2001 - Cruise and Kidman officially divorced

Detta är anledningen till att det annars så sociala paret sedan augusti knapps setts tillsammans vare sig privat eller i offentliga sammanhang. Och trots att makarna nyligen sågs besöka en äktenskapsrådgivare har Keith i en intervju med Today TV avfärdat orosmolnen gällande äktenskapet.

– Även om ryktena är irriterande så kommer Nicole och jag fortsätta leva våra liv precis som vi alltid har gjort.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons