TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skarsgårds oväntade tal efter missen på galan - hyllas för orden till Aston, 8

08 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Alexander Skarsgård prisades på Golden Globe-galan i USA i natt. Mitt under tacktalet passade stjärnan också på att hälsa till en åttaåring hemma i Sverige.
Annons

Det var strax efter 03.00 i natt som det stod klart att Alexander Skarsgård, 41, kammade hem priset för ”Bästa manliga biroll i tv-serie miniserie eller tv-film” på den stora Golden Globe-galan i USA. Priset fick han för sin roll i tv-serien “Big little lies”, en roll som han också prisades för på Emmy-galan i höstas.

Men trots att det var Skarsgårds första Golden Globe, så lyckades han ändå komma ihåg något mycket viktigt när han gick fram på scenen för att tacka. Nämligen att hälsa till en åttaåring hemma i Sverige.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har en vän som är åtta år och han var perplex när jag inte tackade honom på Emmygalan. Jag kommer inte att göra samma misstag i kväll. Aston Larsson, den här är till dig, säger Alexander Skarsgård i tacktalet.

Svensken passade också på att hylla kvinnorna han arbetar med i tv-serien och speciellt sin motspelare Nicole Kidman, 50.

– Jag är här i natt eftersom jag fått privilegiet att jobba med ett gäng utomordentligt talangfulla kvinnor. De flesta av dem är i det här rummet i kväll. Nicole, jag älskar dig och tack för att du gjorde det här till min karriärs största upplevelse, säger Alexander Skarsgård.

Kort efter att Skarsgård vunnit sitt pris tilldelades också ”Big little lies” pris i kategorin “Bästa miniserie eller tv-film” och Skarsgård fick gå upp på scenen igen.

Foto: IBL

Annons