LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge förd akut till sjukhus – stoppades från sändningen

14 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Laila Bagge lyste med sin frånvaro i morgonens radiosändning och anledningen till det var att hon tillbringade natten på Danderyds sjukhus. När hennes kollegor skulle ringa upp henne i sändning för att höra hur hon mådde fick de inget svar. Nu berättar de varför.
Annons

Förra veckan avslöjade Laila Bagge, 44, på sin Instagram att hon kidnappat sambon Korosh Khananian, 26, för en kärleksfull weekend i Riga. Av deras sociala medier att döma hade de en härlig mini-semester, men tyvärr slutade det hela med en natt på akuten efter att radioprofilen landat på svensk mark.

I morgonens Rix Morron Zoo skulle Laila återvända från sin kärlekssemester, men hon saknades i sändningen. Hon hade under måndagskvällen fått problem med magen och fått tillbringa natten på sjukhus.

” Vi trodde vår vän Laila skulle vara på plats i studion idag efter sin kärleksweekend i Riga. Men hennes mage satte stopp för dessa planer…Istället har hon tillbringat natten på Danderyds sjukhus”, skriver hennes kolega Roger Nordin, 40, på radioprogrammets Instagram-konto.

På sjukhuset fick Laila en liter dropp och ska efter det har mått mycket bättre och kunnat åka hem.

“En liter dropp senare mår hon mycket bättre. Nu är hon hemma och vilar upp sig”, skriver han.

Annons

Hennes kollega Sebastian Widman som är producent för radioprogrammet berättar att de försökte ringa Laila i morgonens sändning, men att hon då mådde för dåligt för att svara.

– När vi skulle ringa låg hon och kräktes och kunde inte svara stackaren, säger han till Hänt.

Roger berättar för Nöjesbladet att de inte vet vad som hänt hans kollega, men att han har sina aningar.

– Hon dricker för lite vatten, så vi brukar tvinga henne här ibland. Antingen är hon uttorkad eller så är det någon bakterie hon dragit på sig i Riga. Hon har tagit lite prover på Danderyds sjukhus i natt så nu är hon hemma och vilar upp sig, skriver han i ett sms.

Exakt när hon är på benen igen kan han inte svara på, men han har uppmanat henne till att stanna hemma.

– Vi har förbjudit henne att komma till jobbet. Vi räknar inte med att hon är här i morgon i alla fall, säger han.

Hänt har sökt Laila Bagge.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons