Skarp kritik mot Ramsay efter hans regler för barnen

12 jun, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Miljardären Gordon Ramsay gör sina barn arvslösa och vägrar låta dem flyga förstaklass med sina föräldrar. Nu svarar han på den kritik han utsatts för efter avslöjandet.
Annons

Tv-kocken Gordon Ramsay, 50, väckte stor uppmärksamhet tidigare i vår när han avslöjade att han både gör sina barn arvslösa – samt vägrar låta dem flyga första klass tillsammans med föräldrarna. Istället får de fyra barnen Tana-Matilda, 15, Jack och Holly, 17, och Megan, 18, sitta tillsammans i ekonomiklass.

Efter avslöjandet har Ramsay tvingats ta emot massiv kritik, något han nu svarar på:

– Ska jag sätta en sexåring i ett förstaklass-säte för 15 000 pund (motsvarande 130 000 svenska kronor, reds anm) när vi flyger mellan Los Angeles och London. Du kan köpa en jävla bil för det, säger han i en intervju Radar Online tagit del av, och utvecklar sedan sitt resonemang:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Varför behöver min sexåring ett stort jävla säte, en tiorätters-meny med kaviar och champagne i första klass? Hur kommer barnen då bli när de är 18 år?

Gordon Ramsay må vara miljardär, men han vill verkligen inte att hans barn ska få ta del av det. Och orsaken är att han vill att de lär sig jobba för sin egen framgång. Drömmen är att de ska få en så naturlig uppväxt som möjligt och att de uppskattar det lilla, precis som han själv fick göra när han var lite.

Annons

– Jag åkte inte med ett flygplan förrän jag var 19 år, säger Gordon och tycker att barnen ska vara glada för att de ens får resa.

FOTO: Ibl

Annons