15-åriga dotterns avslöjade om pappa Gordon Ramsay

Matilda "Tilly" Ramsay, dotter till Gordon Ramsay avslöjar att kändiskocken är en helt annan person när han är hemma: – Han svär inte ens här hemma.

50 åriga Gordon Ramsay har gjort sig ett namn i tv- världen med hjälp av svordomar och arga utbrott på kockar och hotellägare som bara vill bli bättre på det dom gör. Som tittare tycker man ofta synd om de som ställt upp i programet då Gordon kan vara riktigt ursinnig och få vem som helst att falla i gråt.

Nu avslöjar Gordons yngsta dotter Matilda “Tilly” Ramsay, 15, att pappa inte alls är så hemma (och tur är väl det).

– Han är så strikt när han är på tv, men när jag tittar tycker jag att det bara är roligt. Han är helt annorlunda hemma. Han svär inte ens här hemma, säger Tilly enligt Daily Mirror.

Tilly har precis kommit ut med en egen kokbok “Tilly’s Kitchen Takeover” där hon hoppas kunna inspirera yngre människor att börja lära sig att laga mat. På frågan hur det kommer sig att hon redan nu brinner för att laga mat skyller hon på sin stora familj:

– När man är den yngsta i en högljud familj på sex personer måste man skria för att få uppmärksamhet. Istället för att skrika började jag laga mat, det är ett lättare sätt att få uppmärksamhet när man lagat en god middag till alla, istället för att ställa sig upp och skrika över alla.

Hela familjen Ramsay.

Det kanske är bra att Tilly redan i unga år har börjat tjäna ihop en egen förmögenhet då tv-kocken senast i april avslöjade att hans barn inte kommer få ta del av hans arv:

– Min förmögenhet kommer inte gå till mina barn, och det är inte för att vara elak; det är för att inte skämma bort dem, sa han då till The Telegraph.

Gordon har över en miljard svenska kronor i tillgångar, och tjänade 2016 lika mycket pengar som världsstjärnan Beyoncé – 53 miljoner dollar, motsvarande 477 miljoner i svenska kronor.

LÄS MER: Miljardären Gordon Ramsay gör sina barn arvslösa

Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!