Skådespelaren om kritiken: "Säger att jag är galen"

Skådespelaren Halle Berry jobbade länge i uppförsbacke när det gäller karriär. Men nu blir hon även kritiserad för hur hon beter sig privat, något som får stjärnan att rasa.

Skådespelerskan Halle Berry, 51, är just nu aktuell med filmen Kingsman: the golden circle” och karriären går spikrakt uppåt. Men stjärnan har inte alltid haft det lika lätt – tidigare har hon talat ut om hur hon i början karriären bodde på gatan. Men efter en tuff start har hon minst sagt tagit revansch. Stjärnan har inte bara gjort roller i storfilmer som “Bond”, hon har även vunnit en Oscar och gjort sig känd världen över för sina skådespelarprestationer.

Men nu verkar vissa spekulationer och rykten vilja hindra henne från att njuta av sin egen framgång. I en intervju med Nöjesbladet berättar hon om vilka åsikter hon ofta får höra kring hennes privatliv:

– De säger också att det är något fel på mig, säger hon och fortsätter:

– Men det är det faktiskt inte. Och jag är inte galen heller, säger hon.

Men vad baserar de då denna information om att Halle Berry skulle vara galen, på? Jo, det handlar om huruvida hon väljer att dela sitt liv med en partner.

Läs också: Följarna rasar mot festbilden – Anitha Schulman anklagas för rasism

– De säger att jag inte kan få ett äktenskap att fungera och att jag inte kan behålla en man. Varför är folk så säkra på att jag vill behålla en man?

Ja, frågan på hur de kan vara så säkra på att hon vill leva med en man, lär hon kanske aldrig få svar på. Men Halle Berry menar att hon är precis som alla andra och att hon är stolt över att hon tar sina egna känslor på allvar.

– Det kanske är därför folk tror att det är något fel på mig? Men jag är inte annorlunda än någon annan som brottas med att få ett förhållande att fungera. Och jag vill vara en person som är ärlig med mig själv och mina känslor och som går vidare om något inte fungerar, säger hon.

Den 51-åriga skådespelerskan som har varit gift tre gånger och har en nioårig dotter med fotomodellen Gabriel Aubry och en fyraårig son med skådespelaren Oliver Martinez, fortsätter:

– Hellre det än att stanna kvar och vara miserabel i 20 år. Då blir man bara deprimerad, självmordsbenägen och en dålig förälder som inte kan göra sitt jobb och misslyckas i livet.

Efter att hon förklarat att hon faktiskt är en person som gör sitt bästa för att ta hand om sig själv och som lever efter sina egna villkor, väljer hon att en sista gång försäkra de som undrar, om att hon inte på något sätt spårat ur.

– Men jag kan lova dig att det definitivt inte handlar om att jag är galen eller att något är fel, avslutar hon.

Läs också: Sök halle berr Halle Berry om skilsmässan: ”Jag är bara glad

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN