Skådespelerskans dolda förflutna: "Tufft"

Skådespelerskan Halle Berry är idag framgångsrik och ett stort namn i Hollywood. Men vad många inte vet är att hon i början av karriären bodde på gatan.

När skådespelerskan Halle Berry, 50, gästade tv-showen “The Jess Cagle Interview” för att prata om hennes nya film “Kidnap”, delade hon av sig av mycket mer än bara erfarenheterna från action-trillern. I intervjun berättar hon om att hon i början av karriären var hemlös och att den perioden har gjort henne till den kvinna hon är idag, skriver People.

– Det var tufft, säger Berry i intervjun.

Efter att ha tjänat lite pengar från ett modelluppdrag, flyttade hon till New York. Men de pengarna räckte inte långt.

– Tre månader senare var jag pank. Jag ringde min mamma för att fråga efter pengar, men hon sa nej, vilket ledde till att jag inte pratade med henne på ett helt år eftersom jag blev så upprörd över att hon inte kunde hjälpa mig.

Men nuförtiden ser hon på saken med andra ögon..

– Det är förmodligen en av de bästa sakerna hon gjort för mig. Hon sa “Om du vill någonstans måste du kämpa för det” Och jag blev tvungen att göra som hon sa.

Men trots att Halle till en början lockades mot att ta den enkla vägen, hade hon fortfarande något som drev henne framåt.

– Att ge upp var aldrig ett alternativ, säger hon och tillägger:

– Jag ville bevisa att jag klarade mig, för henne och för alla andra. Det tog mig tillbaka till mina högstadieår. “Tror du inte att jag kan, kolla här då. Jag kommer att lösa det här”. Och det präglade mitt liv fram till att jag kunde få ett servitrisjobb.

Läs också: Halle Berry om skilsmässan: ”Jag är bara glad”

Läs också: Hollywoods 25 snålaste stjärnor – kan du gissa vilka de är?

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN