LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Scott Disicks chock efter Kim Kardashians miss: "Jag förstår ingenting...."

11 feb, 2018 
Kim Kardashian hade missat att berätta för Scott Disick att hon väntade ännu ett barn, och i det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får vi se hans chockartade reaktion.
Annons

Kourtney Kardashian, 38, och Scott Disick, 34, må ha gått skilda vägar för mer än ett år sedan. Men det gör inte att Scott känner sig mindre som en familjemedlem i Kardashian-klanen. Där emot verkar systrarna glömma bort att inkludera honom i det senaste. Eller ja, en av dem i alla fall.

Att Kim Kardashian, 37, väntade ett tredje barn via en surrogatmamma har varit känt sedan länge, men någon som hade råkat missa det var Scott. I det senaste avsnittet av familjens realityserien ”Keeping up with the Kardashians” får han en chock när Kim avslöjar den glada babynyheten, som inte längre var så ny då…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon ger honom en guidad tur i dotterns blivande rum och Scott förstår inte alls vad rummet ska vara till för.

– Jag ska vara ärlig nu. Jag förstår inte vad du ska ha det här rummet till, säger han i programmet och när Kim förklarar att det är ännu en barnkammare förstår han ännu mindre. Han fortsätter:

– Till ännu ett barn? Måste du verkligen lägga tid på att fixa i en barnkammare åt ett barn som du inte ens har? Är du gravid?

Kims dotter kom till världen den 15 januari och har fått namnet Chicago.

Foto: 

Annons